Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Verpleegkundige GGZ

Branche:
Temp agency
FTE:
In overleg
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Je levert verzorging, verpleging en begeleiding aan cliënten op basis van in het zorgdossier vastgelegde afspraken. Je verricht de werkzaamheden geheel zelfstandig binnen de aangegeven kaders en met inachtneming van richtlijnen en protocollen. bij de cliënten. Het aantal uren dat je wilt werken is altijd in overleg.

Functie eisen:
Je hebt relevante mbo of hbo diploma’s. Bij voorkeur heb je ervaring in de zorg. Door je goede sociale vaardigheden ben je in staat om op een respectvolle wijze om te gaan met cliënten en hun relaties. Daarnaast kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Als vanzelfsprekend beschik je over een enthousiaste, flexibele en positieve instelling.

Arbeidsvoorwaarden:
Goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris passend bij je kennis en ervaring volgens de CAO VVT. Aantal uren in overleg.

Sollicitatie procedure:

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.


Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Zorg en ondersteuning die zo goed mogelijk zijn afgestemd op uw specifieke wensen en situatie. Dat vindt deze zorginstelling belangrijk. Uw persoonlijke zorgvraag verdient het beste zorgantwoord.

Klein, krachtig en dichtbij;

De medewerkers van deze zorginstelling werken daarom in kleine teams met een vaste samenstelling. Zo kunnen ze de zorg voor u eenvoudig en optimaal organiseren: klein, krachtig en dichtbij. Maar altijd vanuit uw wensen.

Website:
www.templer.nl