Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Verkoper

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
Geen minimale opleiding

Functie omschrijving

Wij zijn per direct naar een enthousiaste, zelfstandige verkoper die o.a. verantwoordelijk is voor de snelst groeiende afdeling binnen dit bedrijf, de timmerpanelen. Het bedrijf is inmiddels de grootste aanbieder van Eiken en Vuren panelen in heel de Benelux. Zowel de particuliere- als zakelijke klant weten de weg hiervoor naar dit bedrijf te vinden.
Maar naast de timmerpanelen, ben je ook verantwoordelijk zoal voor de vensterbanken, traptreden, deuren en andere doe-het-zelf artikelen. De voorraad komt voort uit het opkopen van (rest) partijen, overproductie en zelfstandig importeren (op grote schaal). Door de continue voorraad kun jij je als verkoper helemaal uitleven.

Hoe ziet jouw dag als verkoper er uit ?
In de ochtend beginnen we met z’n alle eerst aan een bakje koffie. Vervolgens ga je de klantorders klaarzetten. De eerste mailtjes met vragen over producten, prijzen en orders zitten inmiddels al in je inbox, deze ga je beantwoorden. Je zorgt ervoor dat de winkelvoorraad op peil blijft. Tussendoor krijg je de eerste klanten telefoontjes, met vragen over producten van jouw afdeling. Jij bent het luisterend oor, weet te achterhalen waar de klant behoefte aan heeft of waar ze tegenaan lopen. Jij helpt ze hierbij. Omdat zij eigen inbreng zeker waarderen, speel je dit door aan de inkoper zodat vraag en aanbod beter op elkaar afgestemd kunnen worden. Opeens komt er een mail binnen met de vraag of wij 45 Eiken timmerpanelen kunnen leveren aan een interieurbouwer. Jij als verkoper ziet daar een leuke order aankomen omdat je weet dat het met de voorraad wel goed zit en voor je het weet is de dag weer voorbij.

Functie eisen
- Je bent communicatief vaardig, je bent veelal bezig met de real time verkoop;
- Je kan zelfstandig werken en denkt in oplossingen;
- Creatief, omdat wij graag in oplossingen denken, kunnen er veel dingen opgelost worden. Hier komt soms enige creativiteit bij kijken;
- Met jouw verkoop skills kunnen we zeggen dat je commercieel bent ingesteld. Heb je hier nog geen ervaring mee, dan worden deze skills je hier bijgebracht;
- Het belangrijkste is dat je enthousiast en gedreven bent.

Arbeidsvoorwaarden
-Zij werken binnen een gezellig en gedreven team. Na werktijd gezellig wat drinken en bijkletsen komt regelmatig voor
-De vacature is voor 40 uur (van dinsdag tot zaterdagmiddag 13.00 uur)
- Een salaris dat past bij jouw leeftijd en ervaring.
- Volg je eventueel een BBL-opleiding, dit bedrijf is hiervoor ook een erkend leerbedrijf.
- Product training. Zij snappen dat, als je nog niet thuis bent in de “doe-het-zelf branche”, er verschillende struikelblokken kunnen zijn. Zij ondersteunen je en leren je hoe jij die topverkoper wordt
- Leuke teamuitjes. Regelmatig wordt er een teamuitje georganiseerd waar nog lang over gepraat wordt. Paintball, een ballonvaart of een weekendje skiën, het kan hier allemaal. Als het weer het toelaat, kan het zijn dat op vrijdag de barbecue aangestoken wordt

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf is een doe-het-zelf (outlet), onze totale oppervlakte is 8.400m2. In het doe-het-zelf gedeelte vind je o.a. deuren, vloeren, (tuin) hout, plaatmateriaal en timmerpanelen. De producten komen veelal uit eigen import en (rest) partijen waardoor het aanbod wisselend is, maar waardoor zij deze producten aanzienlijk scherp aan kunnen bieden.
Naast deze outlet hebben zij een woongedeelte. Hier vind je tafelbladen, tafelpoten, stoelen, kasten, diverse (unieke) meubelen en woonaccessoires.De tafelbladen en veel meubelen worden direct bij de bron gehaald, over de gehele wereld. Zo zit er achter elke tafel of kast een verhaal en dat maakt het extra bijzonder.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}