Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Verkoopadviseur M/V

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
Onbekend

Functie omschrijving

Om het verkoopteam te versterken zoeken wij voor de vestiging in ’s-Hertogenbosch per direct een fulltime (40 uur) Verkoopadviseur. Wij zoeken een zelfstandige én aantoonbaar succesvolle verkoopadviseur die deskundig advies geeft aan de klanten met betrekking tot de aankoop van nieuwe en gebruikte auto´s. Je bent enthousiast, proactief, je hebt passie voor mensen en Toyota’s en je bent een professional in hart en nieren. Je bent in staat om de wens van de klant te vertalen in een aantrekkelijk voorstel. Nadat de deal gesloten is, zorg je ervoor dat alles volgens onze kwaliteitsnormen opgevolgd wordt.

Functie-eisen
Het bedrijf verwachten een ambitieuze, resultaatgerichte en prettige collega met uitstekende communicatieve vaardigheden en commerciële eigenschappen. Enige jaren aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie is noodzakelijk. Je komt terecht in een professionele omgeving met gemotiveerde mensen voor wie de klant centraal staat en servicegerichtheid een tweede natuur is. Dat verwachten ze ook van jou.

Arbeidsvoorwaarden
Goede arbeidsvoorwaarden met een bijpassend salaris op basis van kennis en ervaring. De functie is voor een fulltime werkweek (inclusief zaterdag en koopavond), prima secundaire arbeidsvoorwaarden, leuke collega’s en een prettige werksfeer. Dit betreft een vacature op basis van Werving en Selectie. Dit houdt in dat Templer de werving doet voor deze vacature en dat bij gebleken geschiktheid je rechtstreeks een contract aangeboden zal krijgen van het bedrijf.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die kan bijdragen tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Na ruim zestig jaar, bestaat dit bedrijf uit 4 autobedrijven, een schadeherstelbedrijf en een leasemaatschappij. Hiermee biedt het bedrijf alles op het gebied van automobiliteit.

Website:
www.templer.nl