Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Vakbekwaam Hovenier

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
VMBO

Functie omschrijving

Dit bedrijf is de afgelopen 12 jaar gegroeid van een eenmansbedrijf naar een hecht team van 8 vakkundige krachten. Gelukkig groeien we gestaag en daarom zijn we op zoek naar een Vakbekwaam hovenier voor de aanleg van zwembaden en tuinen.

Functie eisen:
Je hebt een afgeronde hoveniersopleiding en inmiddels al een aantal jaren werkervaring als hovenier. Je kunt zelfstandig uiteenlopende werkzaamheden verrichten en je wordt enthousiast van een uitdaging. Je denkt altijd aan de wensen van de klant en je hebt een oplossingsgerichte werkhouding. Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs, bij voorkeur BE.

Arbeidsvoorwaarden:
Salaris passend bij je werkervaring en:
Een platte organisatie en korte lijnen;
Een ambitieuze werkomgeving;
Ruimte voor ontwikkeling;
Samenwerken in een hecht team;
En gezellige borrels!

Sollicitatie procedure:

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.


Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Bevlogen, maar met beide benen op en in de grond, realiseert dit bedrijf buitenruimtes voor zowel particulieren als bedrijven. Het werkveld is veelzijdig; van stadstuin tot landgoed en van bestrating tot zwemvijver. Ontwerp, aanleg, onderhoud, in alle disciplines is het doel de verwachtingen van de klant meer dan waar te maken. Vakkundig en efficiƫnt maken zij doordachte tuinen en bedrijfsbuitenruimtes die het woongeluk vergroten en de werkomgeving inspirerender maken.

Website:
www.templer.nl