Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Uitvoerder

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Dit aannemingsbedrijf is gespecialiseerd in grond- en sloopwerk, terreinverharding en rioleringswerkzaamheden. In een team van 20 mensen werken ze gezamenlijk aan een optimaal resultaat. De cultuur van het bedrijf is het best te beschrijven als een bedrijf met een ruwe bolster maar met een blanke pit. Ze zijn in in ontwikkeling om zaken beter te automatiseren en te integreren. We zijn daarom opzoek naar een gedreven uitvoerder. Je hebt de dagelijkse leiding over een aantal projecten en je bent verantwoordelijk voor de juiste uitvoering hiervan. Je stuurt je project op het gebied van personeel, planning, logistiek en budget aan zodat de uitvoering van het werk vlot verloopt. Daarnaast zorg je voor een juiste verwerking van de administratie en houd jij je aan de gestelde bedrijfsprocedures.

Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week.

Functie-eisen
Je hebt een afgeronde MBO opleiding en minimaal 5 jaar werkervaring. Je bent in het bezit van VCA-VOL. Je bent daadkrachtig, praktisch ingesteld en communicatief vaardig. Daarnaast ben je kostenbewust, flexibel en heb je affiniteit met sloopwerkzaamheden.

Arbeidsvoorwaarden
Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw. Je krijgt een verantwoordelijke en zelfstandige baan.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die kan bijdragen tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf is specialist in bouw- en woonrijp maken, inclusief renovatiesloop en totaalsloop.
Het totaalpakket:
- Bouw- en woonrijp maken met als gerelateerde diensten: bodemsanering, riolering, kabels en leidingen, straatwerk en verhardingen.
- Renovatiesloop en totaalsloop met asbestsanering en sanering van brandschade.
- Ondersteunde diensten: grondstoffen en bouwstoffen, transport, puinrecycling, materieelverhuur en containerverhuur.

Hiermee bieden zij de opdrachtgevers een totaalpakket van diensten aan. Ze onderscheiden zich ook in flexibiliteit. Met eigen materieel, dat is afgestemd om te werken in de gebouwde omgeving, kunnen zij adequaat reageren op onvoorziene omstandigheden. Het bedrijf deed de afgelopen jaren veel ervaring op met vele projecten voor bedrijven, overheden en particulieren.

Website:
www.templer.nl