Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Transportplanner

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Voor de ritten naar Italië zijn we op zoek naar een ervaren Planner voor onze Export Italië afdeling. De chauffeurs vervoeren stukgoed op dagelijkse basis vanuit onze vestiging in Druten. Je stuurt circa 20 chauffeurs aan en werkt nauw samen met een groep van 5 andere planners.

Functie eisen:
- Minimaal twee jaar ervaring heb je in een rol als Transportplanner;
- Kennis heb je van verschillende transport- en douanedocumenten;
- De Nederlandse en Engelse taal beheers je goed;
- Doordat je dagelijks te maken krijgt met hindernissen, heb je een oplossingsgerichte instelling.

Arbeidsvoorwaarden:
Het betreft een vacature betreft voor onbepaalde tijd met goede verdiensten en dat er mogelijkheden zijn voor een vast dienstverband.

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


De chauffeurs van dit bedrijf werken graag voor ons en waarderen de familiewaarden alsof het hun eigen bedrijf is, dat werkt wel zo prettig. Tevens spreken de chauffeurs hun talen. Wel zo makkelijk als je door heel Europa rijdt. Ze hebben ongeveer 85 vaste medewerkers in dienst en rijden met een modern wagenpark van 45 vrachtauto’s waarvan twee mega combinaties, 6 wisselbak combinaties, 5 bakwagens en 32 trekkende eenheden. De voertuigen voldoen aan de Euro 6 norm. Ze beschikken over 60 opleggers waarvan 10 koelers, 20 tautliners voor stukgoedvervoer en 29 kastentrailers voor meubeltransport. De kastentrailers beschikken over dubbele laadvloeren voor een optimale beladingsgraad.

Website:
www.templer.nl