Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Timmerman 1

Deze vacature is verlopenBranche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Als timmerman 1 sta je bekend als een echte professionele, zelfstandige vakman binnen het timmervak. Je gaat dagelijks met een timmerman 2 op pad naar projecten en je dient in deze functie dan ook de verantwoordelijkheid voor het werk op de locatie te kunnen dragen. Hierbij gaat het om projecten op het gebied van nieuwbouw, utiliteit en renovatie. Jij bent degene die de 2e timmerman aanstuurt en voor de klant ben jij het gezicht van het bedrijf.

Dit bouwbedrijf bestaat uit een hechte groep van 50 mannen en vrouwen. Stuk voor stuk voelen ze zich verantwoordelijk, betrokken en gedreven. Op de werkvloer vinden ze het belangrijk om duidelijk te communiceren wat ze aan het doen zijn, zich te verplaatsen in de klant en bovenal kwaliteit en service te leveren.
Binnen het bouwbedrijf werken ze met vaste duo’s. Op die manier vullen ze elkaar goed aan en wordt het beste bij elkaar naar boven gehaald. Wanneer mensen zich bij dit team aansluiten, gaan ze niet snel weer weg. Ze vormen een hechte ploeg. Sommige teams werken al meer dan 25 jaar samen.

Opleiding
Minimaal MBO-niveau;
Minimaal 10 jaar ervaring als timmerman;
In bezit van VCA;

Competenties
Je kunt heel goed zelfstandig werken, handelt en denkt klantgericht en bent een betrouwbaar persoon. Aansturen van een collega is voor jou geen probleem en je bent communicatief dan ook goed onderlegd. Je bent iemand die punctueel werkt met hart voor het timmervak. Samenwerken en in teamverband werken past echt bij jou.

Ben jij die enthousiaste persoon die wij zoeken en lijkt het jou leuk om met een team van betrokken, gedreven en gemotiveerde medewerkers samen te werken? Reageer dan met CV en uitgebreide motivatie!

Wij laten sowieso van ons horen. In bezit van rijbewijs B

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Templer is het uitzendbureau dat het anders aanpakt. Door via Templer aan de slag te gaan draag je bij aan de verbetering van de manier waarop uitzendbureau's te werk gaan. Ons doel is om deze ervaring zo positief mogelijk te maken voor iedereen.

We wensen je veel succes bij het vinden van een baan die bij jou past.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}