Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.



Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: TIG-Lasser/Samensteller

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Als TIG-Lasser / samensteller verricht je alle voorkomende laswerkzaamheden volgens de technische specificaties en kwaliteitsnormen met behulp van de lasprocessen elektrode TIG. Tijdens de uitvoering van je werkzaamheden ben je continu alert op veiligheid, kwaliteit en milieu. De werkzaamheden vinden plaats op de locatie in Hedel.

Functie eisen:
Je bent specialist in jouw vakgebied. Je hebt een flexibele en collegiale instelling ten aanzien van te verrichten werkzaamheden en tijden. Je bent goed gemotiveerd en hebt een positieve uitstraling. Veiligheid heeft prioriteit voor jou en je werkt op een prettige manier met anderen samen. Je hebt een afgeronde MBO-opleiding techniek nivo 2 -3 en bent in het bezit van geldige lascertificaten TIG. Je beschikt over minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandig TIG- lasser niveau 3. Je kan goed zelfstandig werken en je bent zeer nauwkeurig en accuraat. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Ervaring in een vergelijkbare functie is een pré.

Arbeidsvoorwaarden;
Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsgratificatie en 25 verlofdagen. De projecten variëren in technische complexiteit en ordergrootte. De organisatie is continu in beweging waarbij initiatieven tot verdere ontplooiing worden ondersteund.

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die kan bijdragen tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf is een totaalleverancier in hoogwaardig RVS. Ze bestaan al meer dan 30 jaar en zijn gespecialiseerd in de productie van onderdelen en producten uit roestvast staal. De opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit machinebouwers uit de levensmiddelenindustrie. Het bedrijf investeert continu in mens en machine en onderscheidt zich door breed specialistisch werk te leveren. Naast plaatwerk, laswerk, draaiwerk en buigwerk doen zij ook al het constructiewerk en de nabehandelingen zelf in eigen huis. Als een echt familiebedrijf zijn de medewerkers echte teamworkers en zorgen zij met elkaar voor een top sfeer en meer dan tevreden klanten.

Website:
www.templer.nl