Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Tekenaar/Ontwerper Utiliteit W-Installatie

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
HBO

Functie omschrijving

Als Tekenaar/ontwerper neem jij de verantwoording op je voor het volledig uitwerken van een project (gebouw-gebonden installaties utiliteit). Dit houdt in dat jij in samenwerking met een senior engineer/werkvoorbereider komt tot een concreet installatie-ontwerp dat uitvoering gereed is.

Jouw verantwoordelijkheden zijn:
Het vertalen van de wensen van de opdrachtgevers naar hedendaagse, praktische en uitvoerbare installatietechnische oplossingen; het ontwikkelen en uitwerken van installatieconcepten en het maken van uitvoering gerede ontwerpen (tekenwerk is een onderdeel van het takenpakket); Je streeft een hoog kwaliteitsniveau na, zowel vakinhoudelijk als procesmatig; Het actief werken aan je in- en externe netwerk; Het volgen van actuele ontwikkelingen en deze vertaal je naar de praktijk.

Functie-eisen
Afgeronde technische opleiding met een HBO of minimaal MBO-denkniveau en/of vergelijkbaar. Ervaring met tekenprogramma’s zoals AutoCad2D/3D (Revit is een pre), Vabi, Word en Excel. Ervaring in de installatiebranche en in staat zelfstandig invulling te geven aan ontwerp en (engineering pré) van installaties. Communicatief sterk en in staat om met andere leden van een projectteam (projectleider, engineer, architect, constructeur) te overleggen. Een echte teamspeler en geniet ervan om met andere leden van het projectteam samen te werken; Affiniteit met kosten en kostenkengetallen en op basis hiervan ben je in staat om beslissingen te nemen als het gaat om installatietechnische oplossingen; Affiniteit met duurzame installaties is gewenst.

Arbeidsvoorwaarden
Goede arbeidsvoorwaarden met een bijpassend salaris op basis van kennis en ervaring.

Dit betreft een vacature op basis van Werving en Selectie. Dit houdt in dat Templer de werving doet voor deze vacature en dat bij gebleken geschiktheid je rechtstreeks een contract aangeboden zal krijgen van het bedrijf.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die kan bijdragen tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf is een begrip in de wereld van installatietechniek voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Het familiebedrijf is actief vanuit Sint-Michielsgestel en vormt voor de vele opdrachtgevers een vertrouwd adres. Met meer dan 185 jaar ervaring en vakmanschap is dit installatiebedrijf een bekende naam die de full service dienstverlening zowel regionaal als landelijk uitdraagt.

Website:
www.templer.nl