Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Technisch Commercieel medewerker

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Functieomschrijving
In deze functie begeleidt je projecten vanaf orderontvangst tot en met de uitlevering. Je stemt in overleg met de inkoper vast het benodigd materiaal en ziet toe op de levering hiervan. Je bent de schakel tussen de klant, de werkvoorbereiding, de productie en de expeditie over de voortgang van orders. Je bent verantwoordelijk voor het administratief afhandelen van orders met gebruikmaking van het ERP systeem. Het investeren en behouden van de relaties staat centraal, hierin is o.a. advisering jouw taak advisering. Kortom op zowel commercieel en administratief gebied ben je actief.

Functie-eisen
Je hebt een MBO opleiding gevolgd in de technisch commerciële richting. Je beschikt over materialen kennis en kan AutoCad/tekeningen lezen. Je hebt tevens kennis van bedrijfsprocessen en Microsoft Office pakket. Heb je kennis van het ERP systeem dan is dat een pré.

Competenties:
affiniteit met techniek met een eigen inzicht;
Communicatief vaardig;
Samenwerkend vermogen en service gericht;
Accuraat, flexibel en stressbestendig.

Arbeidsvoorwaarden
Je komt te werken binnen een team op het projectbureau bij een enthousiast, innovatief en groeiend bedrijf met de daarbij behorende arbeidsvoorwaarden en passend salaris op basis van kennis en ervaring. Dit betreft een vacature op basis van Werving en Selectie. Dit houdt in dat Templer de werving doet voor deze vacature en dat bij gebleken geschiktheid je rechtstreeks een contract aangeboden zal krijgen van het bedrijf.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die kan bijdragen tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf verwerkt aluminium, staal en RVS materiaal.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}