Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Technisch Commercieel Medewerker

Branche:
Handel en retail
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Ben jij iemand die ervan houdt om veel ballen in de lucht te houden? En vind je een tevreden klant ook super belangrijk? Heb je een technische achtergrond met commerciële inslag? Ben jij in staat om jouw technische kennis te vertalen naar commercieel succes? Lees dan snel verder:
In deze veelzijdige functie heb je veel contact met de klanten. Vanaf het adviesgesprek in de showroom tot de calculatie en werkvoorbereiding naar aanleiding van het inmeten bij de klant. Jij draait je hand niet om voor het opstellen van een offerte in het offertesysteem of een order invoeren in het CRM-systeem. Daarnaast is het van belang dat je op locatie bij de klant je technische creativiteit kan laten spreken door mee te denken en gerichte oplossingen kan aandragen. Tevens help je de monteurs mee om het werk voor te bereiden.

Je taken en verantwoordelijkheden:
Je geeft klanten een persoonlijk advies voor hun situatie. (Daarom wordt alles wat je moet weten over de producten geleerd.) Je maakt offertes op basis van de showroom gesprekken met de klant en de aanvragen die binnenkomen via de website. Je meet binnen- en buitenzonwering in bij de klant. Tevens bestel je de maatwerk producten bij de klant.

Dit ben jij:
Jij bent klantgericht, hebt een uitstekend inlevingsvermogen waarmee je jezelf kunt verplaatsen in de wensen van de klant en je mede collega’s. Je weet jouw kennis op een uitstekende wijze over te brengen op de klant. Bij jou staan klantvriendelijkheid en service op de eerste plaats.
Dit heb je in je rugzak zitten:
Vooropgesteld heb je technisch inzicht maar ben je ook een commerciële duizendpoot. Je hebt goede communicatieve vaardigheden zowel in woord als in geschrift. Je hebt minimaal MBO werk-en denkniveau en minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Heb je werkervaring in de zonweringsbranche dan is dat een pre. Daarnaast heb je kennis van MS office.

Het bedrijf biedt je:
Goede arbeidsvoorwaarden met een bijpassend salaris op basis van kennis en ervaring. Het betreft een 38 urige werkweek verdeeld over 5 dagen. Je komt te werken in een sfeervolle omgeving bij een echt familiebedrijf in een gedreven, ambitieus en enthousiast team, waar een informele werksfeer heerst. Het betreft een afwisselende baan waar ruimte en vrijheid voor ontwikkeling is.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die kan bijdragen tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit betreft een echt familiebedrijf dat al bestaat sinds 1975. De particuliere markt, maar ook het bedrijfsleven, de horeca, scholen en de gezondheidszorg behoren tot hun klantenkring. Je vindt hier onder andere een ruim assortiment binnen- en buitenzonwering van specialistische merken. Kwaliteit staat hierbij voorop. En overal bieden ze je de zekerheid van vakmensen die met je meedenken en je voorzien van een passend productadvies.

Website:
https://www.ambiance-zonwering.nl/

Interesses

{{interest.text}}