Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Technisch administratief medewerker

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Wij zijn op zoek naar een ervaren technisch administratief medewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de verschillende projecten. Je maakt nieuwe orders aan, factureert deze en sluit ze af. Je beheert en bewaakt de volledige administratieve afwikkeling en je ondersteunt de afdeling met het registreren van storingsmeldingen. Ook stel je een storingsdienstrooster op. Verder verzorg je de planning van de service monteurs. In je functie als technisch administratief medewerker vervul je een belangrijke rol in het team. Jij draagt er zorg voor dat alles goed geregistreerd staat in de systemen waardoor het team snel benodigde informatie op kan vragen vanaf offerte tot aan de uitvoering en nazorg. Jij verstrekt informatie aan collega's m.b.t. voortgang van de projecten. Tot slot ben je verantwoordelijk voor het beheer van het archief. Je hebt ervaring op het gebied van hoofdleidingen/huisaansluitingen/combi.

Functie eisen:
afgeronde MBO opleiding
We zijn op zoek naar een ervaren Technisch Administratief Medewerker die affiniteit heeft met de branche (kennis van het netwerk met kabels en leidingen) Je haalt er veel voldoening uit om je collega's administratief te ondersteunen en ervoor te zorgen dat alle administratieve taken uitstekend worden verwerkt en vastgelegd. Je werkt systematisch, accuraat en zeer zorgvuldig zodat je de gevraagde informatie snel kunt terugvinden. Je luistert goed en stelt de juiste vragen om zo gedegen informatie aan hen te kunnen verstrekken. Tevens ben je klantgericht en durf je de telefoon op te pakken om met de klant een aantal gegevens door te nemen die van belang zijn voor de uitvoerende projecten. Inzicht in administratieve processen is absoluut een eis.

Arbeidsvoorwaarden:
Een afwisselende fulltime baan met mogelijkheden tot een vast dienstverband
Een plezierige werksfeer
Salaris conform CAO

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


 

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


 


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Het bedrijf bestaat uit drie werkmaatschappijen, te weten:

Het aannemingsbedrijf houdt zich voornamelijk bezig met het aannemen van diverse werkzaamheden die betrekking hebben op de ondergrondse infrastructuur zoals aanleg, reconstructie en onderhoud van water, gas, elektra, telecom en centrale antenne installaties.

De werkmaatschappij Weg- en Waterbouw houdt zich bezig met het aannemen en uitvoeren van diverse werkzaamheden die betrekking hebben op de aanleg van o.a. riolering, persleidingen, open en dichte verhardingen enz.

Het elektrotechnisch Installatie- en Montagebedrijf zorgt voornamelijk voor de aanleg van buiteninstallaties als sportveldverlichting, openbare verlichting, drukriolering gemalen, terreinverlichting en aanverwante zaken.

Website:
www.templer.nl