Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Teamleider Electrotechniek

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Door de groei van de organisatie en ter versterking van de afdeling Elektrotechniek, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Teamleider Elektrotechniek (m/v). Een technisch gedreven persoon die zich vooral richt op het ontwerp van elektrotechnische installaties en de aansturing van de afdeling elektrotechniek.

Door de integratie van elektrotechniek, werktuigbouw en automatisering in eigen huis, bieden zij de opdrachtgever een totaaloplossing. Constante uitwisseling van kennis en ervaring tussen de verschillende afdelingen en onze opdrachtgevers, staat garant voor oplossingen op maat.

Jouw uitdaging:

Jij, de gedreven Teamleider Elektrotechniek, bent verantwoordelijk voor o.a. het ontwerp, de voorbereiding en uitvoering en het gereed maken van het elektrotechnisch deel voor diverse projecten. Dit betekent dat je, samen met het team, verder bouwt aan de groei van de afdeling Elektrotechniek. Wat doet een Teamleider Elektrotechniek bij dit bedrijf? Binnen deze rol zorg je voor een optimale en organisatorische voorbereiding en begeleiding van het elektrotechnisch deel van onze projecten binnen de publieke sector (waterschappen en gemeenten), zodat kwaliteit en de kosten worden gewaarborgd. Je bent eindverantwoordelijk voor de afdeling Elektrotechniek en geeft leiding aan de werkvoorbereiders en paneelbouwers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het: Maken van kostprijscalculaties aan de hand van bestekken en tekeningen; Onderhouden van contacten met leveranciers en opdrachtgevers; Opzetten en doorvoeren van verbeterprocessen binnen de afdeling; Zorgdragen voor het behalen van de project- en werkplaatsplanningen.

Functie-eisen
Jouw talent: Wij zoeken een techneut met een afgeronde MBO+ / HBO-opleiding richting elektrotechniek of aanverwante richtingen, die beschikt over leidinggevende capaciteiten en gedegen kennis heeft binnen de branche of zakelijke dienstverlening. Daarnaast heb je: Ervaring met Eplan – Elcad of Autocad; Een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent een echte teamspeler; Persoonlijke kenmerken zoals betrokkenheid, flexibiliteit en toegankelijkheid.

Arbeidsvoorwaarden
Goede arbeidsvoorwaarden met een bijpassend salaris op basis van kennis en ervaring.

Dit betreft een vacature op basis van Werving en Selectie. Dit houdt in dat Templer de werving doet voor deze vacature en dat bij gebleken geschiktheid je rechtstreeks een contract aangeboden zal krijgen van het bedrijf. Een baan bij een onderneming die behoort tot een succesvol internationaal bedrijf dat is uitgegroeid tot één van ‘s-werelds grootste dienstverleners op het gebied van afvalwaterbehandeling, recycling en afvalinzameling. Het bedrijf bestaat uit een team enthousiaste mensen die zich dagelijks inzetten om de organisatie vooruit te helpen. Wat je verder kunt verwachten is een inspirerende en informele werkomgeving in een project georiënteerd bedrijf en een klantgerichte omgeving met uiteenlopende opdrachtgevers. Dit bedrijf biedt je een uitdagende functie waar waarden als ambitie, persoonlijke ontwikkeling, zelfstandig werken in een dynamische werkomgeving met ruimte voor verantwoordelijkheid ruim vertegenwoordigd zijn. Naast een prettige werksfeer bieden wij een bij de functie passende beloning en goede arbeidsvoorwaarden conform het CAO van Metaalbewerkingsbedrijf (klein metaal).

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die kan bijdragen tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf verzorgt maatwerkoplossingen van ontwerp naar realisatie tot aan service & onderhoud. Door de integratie van elektrotechniek, werktuigbouw en automatisering bieden zij hun klanten een totaaloplossing. Constante uitwisseling van kennis en ervaring tussen de verschillende afdelingen, in nauwe samenwerking met de opdrachtgevers, staat garant voor oplossingen op maat.

Website:
www.templer.nl