Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: TD Medewerker Mechatronica

Branche:
Handel en retail
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Als mechatronica monteur bij FZ organic food houd jij je bezig met het onderhouden, oplossen van storingen en soms bouwen van nieuwe machines, vooral gericht op het deel elektra- en meetregel techniek (mechatronica).
Jouw werkzaamheden bestaan samen met 2 mechanische monteurs bijvoorbeeld uit monteren, samenbouwen en aansluiten van onderdelen van de machines en het oplossen van storingen aan de machines op de werkvloer.
In deze functie moet je zeer zelfstandig kunnen werken, vooral een probleemoplossend kunnen handelen. Om dit te kunnen doen heb je de beschikking over een eigen Technische Dienst ruimte, en alle middelen en contacten die nodig zijn.

Functie eisen:
Je hebt MBO-3 Werk- en denkniveau en beschikt over relevante en aantoonbare werkervaring in de mechatronica;
Je bent in staat om zelfstandig werkzaamheden uit te voeren en de status van de machines te analyseren en niets over het hoofd zien;
Je bent oplossingsgericht en durft beslissingen te nemen om een probleem op te lossen.
Open staan voor werken in ploegen en weekends.

Herken jij je in het bovenstaande en woon je in de omgeving van Wolvega? Reageer dan snel met je CV en motivatie.

Arbeidsvoorwaarden:
Dit betreft een vacature voor onbepaalde tijd, waarbij je start via Templer en bij gebleken geschiktheid krijg je rechtstreeks een contract en de benodigde opleiding waar nodig aangeboden van het bedrijf.

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die kan bijdragen tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! Reiskosten vergoeding

 Veiligheidsschoenen verplicht

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


FZ Organic Food is een producent van biologische levensmiddelen, actief in 34 landen in diverse (houdbare) categorie├źn met haar A-merken voor het natuurvoedings-kanaal: Trafo, Yakso, Bionova en Fryslaner.
FZ Organic Food wil samen met u biologische voeding betaalbaar, bereikbaar en beschikbaar maken om zo een positieve bijdrage te leveren aan de wereld waarin wij leven. Wij zijn de (Bio)logische partner voor (food)retail, speciaalzaak en foodservice in het ontwikkelen, produceren en vermarkten van (h)eerlijke, duurzame, biologische levensmiddelen.

Website:
www.fzorganicfood.com
Adres:
Oppers 58
8471 ZM Wolvega

Interesses

{{interest.text}}