Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Taxichauffeur(s) Parttime / Weekend / Oproep Taxichauffeur

Branche:
Temp agency
FTE:
In overleg
Minimale opleiding:
Geen minimale opleiding

Functie omschrijving

Dit bedrijf is ontstaan door het samengaan van diverse taxibedrijven die al vanaf 1977 werkzaam zijn in de regio de Meierij ten zuiden van ‘s-Hertogenbosch. Het wagenpark is uitgegroeid tot 31 taxi’s en taxibusjes en 65 personeelsleden die ervoor zorgen dat 7 dagen in de week de klanten bediend worden.

Functieomschrijving
Zoek jij een leuke en veelzijdige baan als taxichauffeur, dan zijn wij op zoek naar jou. We zijn op korte termijn op zoek naar taxichauffeurs.

Wat worden je werkzaamheden ( Parttime chauffeur):

Je rijdt zowel dag, avond als nachtdiensten. Tijdens deze diensten voer je een grote verscheidenheid aan werk uit. Dit kunnen ritten voor de regiotaxi zijn, maar ook ritten naar de luchthaven. Uiteraard behoort alledaags straatwerk ook tot je werkzaamheden. De dagen waarop je werkt variëren, maar dit kan zowel doordeweeks als in het weekend zijn.

Wat worden je werkzaamheden ( Weekend chauffeur):Je rijdt voornamelijk avonddiensten in de weekenden. Tijdens deze diensten voer je een grote verscheidenheid aan werk uit. Dit kunnen ritten voor de regiotaxi zijn, maar ook ritten naar de luchthaven. Uiteraard behoort alledaags straatwerk ook tot je werkzaamheden.

Wat worden je werkzaamheden ( Oproep chauffeur):

Je kunt worden opgeroepen in het weekend en door de week. Tijdens deze diensten voer je een grote verscheidenheid aan werk uit. Dit kunnen ritten voor de regiotaxi zijn, maar ook ritten naar de luchthaven. Uiteraard behoort alledaags straatwerk ook tot je werkzaamheden.

Functie-eisen
Je beheerst de Nederlandse taal. Je bent klantvriendelijk. Je bent flexibel inzetbaar. Daarnaast ben je in het bezit van een geldige taxipas.

Arbeidsvoorwaarden
Goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris passend bij je kennis en ervaring. Salariëring en arbeidsvoorwaarden volgens de Taxi CAO. Daarnaast een extra toeslag op de uren tussen 00.00 uur en 06.00 uur.

Sollicitatie procedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die kan bijdragen tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.
Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Templer is het uitzendbureau dat het anders aanpakt. Jij als kandidaat en je nieuwe werkgever staan centraal. Templer heeft als doel dat jullie samen zo eenvoudig mogelijk tot een duurzame samenwerking komen.

We wensen je veel succes bij het vinden van een baan die bij jou past.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}