Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Stratenmaker

Deze vacature is verlopenBranche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
Geen minimale opleiding

Functie omschrijving

Wil je werken aan uitdagende tuinprojecten bij een tophovenier in Nederland? Dat kan bij dit bedrijf. Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een stratenmaker / grondwerker. Wat ga je doen? Wij zoeken een handige, gedreven vakman die geen uitdaging uit de weg gaat. Als stratenmaker / grondwerker bij dit bedrijf heb je zeer afwisselende werkzaamheden; van gedetailleerde bestrating in particuliere tuinen tot de aanleg van een groot schoolplein. Dit bedrijf beschikt over een uitgebreid en modern machinepark waarmee we onze grond- en bestratingswerkzaamheden ondersteunen. Alle materialen die je in je dagelijkse functie nodig hebt, staan dus tot je beschikking.

Functie eisen:
Aantoonbare relevante werkervaring.
Rijbewijs B & E.

Arbeidsvoorwaarden:
Ze bieden je een creatieve en veelzijdige baan waarbij je werkt in een hecht team. Je bent bezig met unieke en uitdagende projecten met een hoog afwerkingsniveau. Ze bieden je goede secundaire arbeidsvoorwaarden (volgens CAO hoveniers), doorgroeimogelijkheden en ruimte voor ontwikkeling.

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! In bezit van rijbewijs B

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Bij dit Hoveniersbedrijf realiseren ze bijzondere tuinprojecten voor particulieren, scholen en bedrijven. Dat doen ze al meer dan 30 jaar, met vakmensen die experts zijn in het hoveniersvak. Zij kunnen het volledige tuin traject voor u verzorgen. Van tuinontwerp tot de aanleg en het onderhoud van uw droomtuin; ze zijn thuis in ieder onderdeel van het hoveniersvak.

Website:
www.templer.nl