Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Service technicus

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Als Service technicus/Technisch adviseur (woonachtig in de omgeving Amersfoort/Utrecht/Apeldoorn/Zwolle) verhelp je o.a.technische storingen aan de producten die dit bedrijf levert. Je beheert de voorraad van eigen onderdelen. Je onderhoudt contacten met de doelgroepen waarmee zaken gedaan wordt. Je administratieve werkzaamheden zijn het invoeren bedrijfssoftware en werken met Microsoft pakket. Je geeft technisch advies over de werking van producten. Je kan een goede vertaling maken, zowel mondeling als schriftelijk, van de uitgevoerde werkzaamheden richting klant en consument. Je kan vanuit de documentatie en tekeningen een goede vertaling maken over de werking van het product en de eventueel uit te voeren werkzaamheden. Je maakt duidelijke rapportages en bij het afboeken van opdrachten wordt de gevraagde informatie nauwkeurig ingevuld. Kortom een afwisselende baan!

Functie eisen:
Je hebt een technische opleiding op middelbaar niveau op verwarming en/of koeltechniek.
Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als service monteur in de installatietechniek (bij een installatiebedrijf of fabrikant), service monteur/technicus in de utiliteit is een pre.
Je hebt een F-gassen certificaat (STEK diploma) of is bereid dit te halen.
Je bent in het bezit van een VCA diploma basis veiligheid of is bereid dit te halen.
Je hebt kennis van stookinstallaties, elektrotechniek/regeltechniek, kennis van warmtepomptechniek of is bereid hiervoor aanvullende interne opleidingen te volgen.
Je bent in bezit van een geldig rijbewijs B.
Daarnaast:
Voel je je ondernemer en ken je geen 9:00 tot 17:00 uur mentaliteit.
Ben je bereid tot het deelnemen aan telefoondiensten in het weekend (09:00 – 17:00) en storingsdiensten (zaterdag 09:00 – 17:00).
Je bent bereid incidenteel interne producttrainingen te volgen in binnen- en buitenland (Duitsland en België).
Tevens ben je:
Communicatief vaardig en weet de belangen van verschillende partijen juist in te schatten.
Je herkent jezelf in de internationale groepswaarden van dit bedrijf: Ondernemerschap, Passie, Vertrouwen en Integriteit en weet dit ook zodanig uit te dragen.

Sollicitatie procedure:

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.


Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! In bezit van rijbewijs B

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Zorgen voor een beter klimaat - in elk huishouden en in de wereld om ons heen. Dat is de visie van dit bedrijf. Dit is waar zij naar streven als wereldwijd marktleider van verwarming en warmwaterproductie door middel van innovatieve, milieuvriendelijke technologie. Zij doen dit met ruim 12.000 collega's in meer dan 20 landen. Het vertrouwen van de 30 miljoen klanten wereldwijd spreekt voor zichzelf. Verander de wereld en kom bij dit bedrijf werken.

Website:
www.templer.nl