Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Service Technicus

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Voor de afdeling service in de W-installaties zijn wij ter uitbreiding op zoek naar allround servicemonteurs. In deze functie voer je kleine klussen uit en los je calamiteiten of storingen op in woningen. Je hebt verstand van cv ketels en bent in staat snel te schakelen. Om optimale service aan de klanten te verlenen is het wel eens nodig onder tijdsdruk of wat langer te werken. We verwachten dat je bereid bent dat te doen.

Je werkzaamheden zullen zijn:
Zelfstandig installeren en repareren van (deel-)installaties. Diagnose stellen bij storingen en deze storingen zelfstandig verhelpen. Het afstemmen van werkzaamheden met de klant. Inventariseren van de actuele technische toestand van de installaties. Meedraaien in een 24-uurs storingsdienst.

Functie eisen
Opleidingsniveau MBO niveau 3 of 4;
Ruime en recente werkervaring met betrekking tot servicewerkzaamheden in de installatiebranche;
VCA-VOL;
Rijbewijs B;
Zelfstandig en in teamverband kunnen werken;
Creatief meedenken en handelen;
Klantvriendelijke instelling en servicegerichte uitstraling.

Arbeidsvoorwaarden
Goede arbeidsvoorwaarden met een bijpassend salaris op basis van kennis en ervaring.
Dit betreft een vacature op basis van Werving en Selectie. Dit houdt in dat Templer de werving doet voor deze vacature en dat bij gebleken geschiktheid je rechtstreeks een contract aangeboden zal krijgen van het bedrijf. Verder biedt het bedrijf:
Mogelijkheden om je binnen het bedrijf verder te ontwikkelen. Een bedrijfswagen, Ipad en een telefoon voor zakelijke doeleinden. Een informele werksfeer. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. Ruime mate van vrijheid en verantwoordelijkheid.


Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Met circa 90 medewerkers verzorgt dit bedrijf de installaties in nieuwbouw, renovatie, groot onderhoud en utiliteitsprojecten. De afdeling service en onderhoud verzorgt met een 24 uur servicedienst (de aanleg), service en onderhoud van meer dan 24.000 C.V. en warmwatertoestellen. Het betreft een sociaal bedrijf, waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijk onderdeel in de bedrijfsvoering is. Zo gaan we bewust om met ons wagenpark, gaan we ver qua digitaliseren, maken we bewuste materiaalkeuzes voor het milieu en voeren we ons afval gescheiden af via een gespecialiseerd afvalverwerkingsbedrijf.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}