Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Service- / onderhoudsmonteur

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

De afdeling service van dit bedrijf houdt zich bezig met het beheer van 25.000 verwarmingsinstallaties. Voor indiensttreding op korte termijn zijn zij op zoek naar een service-/onderhoudsmonteur op basis van 40 uur. In deze functie voer je het onderhoud uit aan centrale verwarmingsinstallaties. Je verhelpt storingen aan central verwarmingsinstallaties. Je kunt zelfstandig functioneren in bewoonde woningen en je draait mee met een storingsdienst rooster. Je kunt er vanuit gaan dat je werkt met goed gereedschap in een leuk team met leuk collega’s bij een gemoedelijk bedrijf in een veilige werkomgeving. Je werkzaamheden vinden vooral plaats in de regio.

Functie eisen
Je hebt werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie. Je bent sociaal, collegiaal en flexibel. Daarnaast heb je gevoel voor kwaliteit en klanttevredenheid. Net zoals dit bedrijf waardeer je vakmanschap. Ben jij de gemotiveerde kandidaat en wil je samen werken aan de toekomst van dit bedrijf, dan zijn we opzoek naar jou!

Wat wordt je geboden?
Dit bedrijf biedt je onder andere een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een prettige werksfeer en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Het gaat om een contract rechtsreeks bij het bedrijf.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit is een multidisciplinair bedrijf en installeert al 50 jaar in de regio Noord Brabant en Limburg.
Met circa 100 medewerkers verzorgen zij de installaties in nieuwbouw, renovatie, grootonderhoud en utiliteitsprojecten. De afdeling service en onderhoud verzorgt met een 24 uur servicedienst (de aanleg), service en onderhoud van meer dan 24.000 C.V. en warmwatertoestellen. Het bedrijf is een sociaal bedrijf, waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijk onderdeel in de bedrijfsvoering is. Zo gaan zij bewust om met hun wagenpark, gaan we ver qua digitaliseren, maken ze bewuste materiaalkeuzes voor het milieu en voeren ze ons afval gescheiden af via een gespecialiseerd afvalverwerkingsbedrijf. Naast bovenstaande is dit bedrijf ook nauw betrokken bij het welzijn van de medemens, zo trachten ze iedere dag voor hun medewerkers een zo’n prettig mogelijk werkklimaat te creëren. Daarnaast willen ze ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans bieden om weer toe te treden tot het arbeidsproces, het zogeheten social return. Van PSO-Nederland hebben ze hiervoor inmiddels de aspirant status socialer ondernemen verkregen.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}