Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Service Monteur

Deze vacature is verlopenBranche:
Industrie
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Vandaag ben je bij een strandpaviljoen en morgen sta je in een 3-sterren restaurant! Eén ding is zeker bij dit bedrijf: je zult voor uitdagingen worden gesteld, waardoor je in je kwaliteiten zult groeien. Zij bieden hun mensen de kans om in aanraking te komen met deze dynamische business.

Als servicemonteur dien je na een gedegen inwerkperiode zelfstandig in staat te zijn om alle onderdelen van de fornuizen te onderhouden en te repareren. Denk aan; jaarlijks onderhoud, (mede) plaatsen fornuizen, opstellen storing rapportages, verhelpen storingen op locatie. Je werkt hoofdzakelijk in Nederland & België.

De inwerkperiode zal op uitzendbasis zijn, waarna bij gebleken geschiktheid een contract bij het bedrijf aangeboden wordt.

Opleiding/ Vereisten:

MBO-4 elektrotechniek, eventueel aangevuld met metaal

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Competenties:

Je bent technisch goed onderlegd en kunt goed zelfstandig werken. Daarnaast ben representatief en communicatief vaardig. Tevens ben je accuraat, resultaat- en kwaliteitsgericht en natuurlijk vakkundig!

Je hebt ook de competentie om flexibel te zijn in je werk en daarbij heb je een brede interesse in techniek. Ook denk je te allen tijde in oplossingen.

Dit bedrijf biedt een afwisselende en zelfstandige fulltime functie in een collegiale en informele werkomgeving met een no-nonsense cultuur. Je krijgt een passend salaris op basis van je ervaring en opleiding met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden welke geregeld zijn in de CAO metaal & techniek, een vrijwel nieuwe Opel Vivaro, Laptop & Iphone.

Ben jij de vakman die wij zoeken? Is de klant voor jou altijd koning? Dan is dit jouw baan!
Reageer snel met je CV en motivatie.

Wij laten sowieso van ons horen.


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Rosval is een grootkeukentechniek productiebedrijf met ca. 40 enthousiaste medewerkers met enorme passie voor de (RVS-)grootkeukenproducten die worden gefabriceerd. Veel medewerkers werken al geruime tijd bij dit mooie Brabantse familiebedrijf. Met trots laten wij je weten dat we onszelf ook een leerbedrijf mogen noemen, met enthousiaste werk-leer studenten en stagiaires.

Onze medewerkers zijn de sleutel tot ons succes en onze tot nu toe behaalde resultaten waren niet mogelijk zonder de kwaliteiten, initiatieven en toewijding van onze medewerkers. Eén ding is zeker bij Rosval: je zult voor uitdagingen worden gesteld, waardoor je in je kwaliteiten zult groeien. Wij bieden onze mensen de kans om in aanraking te komen met onze dynamische business.

Daarnaast is Rosval uitvinder van rubberloze koeling, genaamd Easy-Cooling®. Easy-Cooling is een innovatief, gepatenteerd afdichting systeem, voor de grootkeuken koelingen dat de oude rubberen afdichting vervangt. Dat betekent een aanzienlijke verbetering van de hygiëne, tijdsbesparing op de schoonmaakkosten en daarnaast een flinke kostenbesparing doordat periodieke vervanging van de rubbers niet meer nodig is.

Voor onze klanten willen we verwachtingen overtreffen. Wij verrassen graag; laten onze klanten graag versteld staan. Om dat te kunnen garanderen werken we uitsluitend met gekwalificeerde vakmensen, zoals jij! In elk product, groot of klein, dat door Rosval gefabriceerd wordt, is deze ervaring en gedegen vakkennis terug te zien. Aan onze grootkeuken producten zie je onze passie! Met alle disciplines onder één dak en korte communicatielijnen houden we alle onderdelen van het project in eigen hand.

We zoeken enthousiaste en betrokken medewerkers waar het Rosval-bloed na korte tijd al door de aderen gaat stromen. Rosval biedt je gastvrijheid, vertrouwen en zekerheid.

Pas jij bij dit mooie Brabants familie- / productiebedrijf? reageer dan snel!

Website:
www.rosval.nl
Adres:
Fabrieksweg 42
5683 PP Best

Interesses

{{interest.text}}