Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

 • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

 • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Service Loodgieter

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
VMBO

Functie omschrijving

In deze baan heb je een belangrijke rol binnen dit bedrijf. Je komt dagelijks bij de mensen thuis om bijvoorbeeld een nieuwe wastafel op te hangen, een lekkage aan de waterleiding te repareren of een radiatorkraan te vervangen. Ook kun je ingezet worden voor kleinschalige renovaties van bijvoorbeeld een badkamer, keuken of toilet in bestaande woningbouw. Nog geen ervaring in al deze zaken? Geen probleem, wij denken graag met je mee om een opleiding/training hiervoor te volgen.

Functie eisen

Je werkt veelal zelfstandig, daarom is het belangrijk dat je beschikt over een probleemoplossend vermogen en een goede dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Wanneer je ingezet wordt voor kleinschalige verbouwingen dan kom je bij de mensen thuis en is het belangrijk dat je klantvriendelijk bent met een servicegerichte instelling.

Verder neem je mee:


 •  Vakgerichte opleiding of brede ervaring in de installatietechniek;

 • Technisch inzicht, oplossend vermogen en affiniteit met installatietechniek;

 • In bezit van VCA of bereid deze te behalen;

 • Een positieve en enthousiaste instelling, pro activiteit en leergierigheid.


Arbeidsvoorwaarden

Goede arbeidsvoorwaarden met een bijpassend salaris op basis van kennis en ervaring. 

Dit betreft een vacature op basis van Werving en Selectie. Dit houdt in dat Templer de werving doet voor deze vacature en dat bij gebleken geschiktheid je rechtstreeks een contract aangeboden zal krijgen van het bedrijf. 

 

 • Veel vrij! 25 vakantiedagen + 13 ATV dagen op fulltime basis; • GEEN weekend- of avonddiensten; • Goede pensioenregeling en reiskostenvergoeding; • Opleidingen en cursussen voor jouw ontwikkelmogelijkheden; • Goed gereedschap, werkkleding en beschikking over een bedrijfsbus; • Telefoon en tablet van de zaak; • Diverse leuke uitjes met je collega’s en je partner of gezin.


Sollicitatieprocedure

Heb je interesse in deze functie dan zien we jouw sollicitatie met plezier tegemoet! We nemen snel contact met je op om een kennismaking voor je in te plannen.

Wil je eerst meer weten over de functie of het bedrijf? Neem dan contact met ons op via infor@templer.nl

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

 

 


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Met circa 90 medewerkers verzorgt dit bedrijf de installaties in nieuwbouw, renovatie, groot onderhoud en utiliteitsprojecten. De afdeling service en onderhoud verzorgt met een 24 uur servicedienst (de aanleg), service en onderhoud van meer dan 24.000 C.V. en warmwatertoestellen. Het betreft een sociaal bedrijf, waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijk onderdeel in de bedrijfsvoering is. Zo gaan we bewust om met ons wagenpark, gaan we ver qua digitaliseren, maken we bewuste materiaalkeuzes voor het milieu en voeren we ons afval gescheiden af via een gespecialiseerd afvalverwerkingsbedrijf.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}