Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Projectleider W Retail

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

De afdeling retail verzorgt projecten van € 1K tot € 1MIO. Daarvan betreft het merendeel van de projecten food. Op piekmomenten kan de ploeg Monteurs worden uitgebreid door de inzet van ZZP-ers en inleners die bekend zijn met de werkwijze en al eerder zijn gecontracteerd. Als Projectleider Retail Installaties werk je samen met de Werkvoorbereider en plan je het project, start je de inkoop, informeer je leveranciers en stem je af met de bouwkundig aannemer en zet je de werkbegroting op.

Als geen ander snap je het spel van geven en nemen met de opdrachtgever en bouwpartners. Je zorgt voor rust en overzicht tijdens de uitvoering. Je hebt dagelijks contact met de Hoofdmonteur van je projecten en je laat niets aan het toeval over. Je initieert overleg wanneer nodig om escalatie te voorkomen. Als Projectleider Installatietechniek Retail ben je veel en route en heb je gemiddeld drie projecten onder je hoede. Jouw verantwoordelijkheid is om de dagelijkse operatie aan te sturen en bij afwijkingen kordaat en vakkundig op te treden.

Functie eisen
Voor de vacature Projectleider Retail Installaties komen we graag met je in contact wanneer jij je herkent in onderstaande functie eisen en wensen:
- Je hebt een afgeronde MBO-4 opleiding installatietechniek;
- Je hebt ervaring als Werkvoorbereider of Projectleider Installatietechniek in de retail, woningbouw of utiliteit;
- Je houdt van afwisseling en tegelijkertijd leiden van meerdere projecten met een korte doorlooptijd;
- Je hebt het talent om in een dynamische omgeving overzicht en rust te bewaren;
-Je hebt goed financieel inzicht; Je bent woonachtig in de regio Den Bosch.

Arbeidsvoorwaarden
Als Projectleider Retail Installaties krijg je de beschikking over een personenauto, een smartphone en laptop. Je ontvangt een marktconform salaris.
Verdere arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Metaal en Techniek en in je arbeidsovereenkomst zijn de volgende zaken opgenomen:
40-urige werkweek;
8% vakantiegeld;
25 vakantiedagen;
13 ADV dagen;
Werkgeversbijdrage pensioen;
Jaarresultaten afhankelijke bonus.

Dit betreft een vacature op basis van Werving en Selectie. Dit houdt in dat Templer de werving doet voor deze vacature en dat bij gebleken geschiktheid je rechtstreeks een contract aangeboden zal krijgen van het bedrijf.

Sollicitatie procedure:

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.


Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf is een werktuigbouwkundig installatiebedrijf met 50 medewerkers. De operationele afdelingen zijn Projecten, Retail, Burgerklantenwerk en Service & Onderhoud. Vanuit de afdeling Service en Onderhoud worden de technische installaties van 6000 particuliere klanten en 750 zakelijke klanten onderhouden. Utiliteitsprojecten hebben een omvang van €200K tot €3,5MIO en zijn voornamelijk scholen, zorginstellingen, kantoorgebouwen en bedrijfshallen. De directie is groot voorstander van goede onderlinge verstandhouding wat het werkplezier ten goede komt.

Website:
www.templer.nl