Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Projectleider

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
HBO

Functie omschrijving

Functieomschrijving
Als projectleider is jouw werkveld zowel de industriële als maritieme klanten, wat veel verschillende orders betreft. Jouw belangrijkste taak is, de begeleiding van projecten, waarin voortgang, technische uitvoering en kosten centraal staan. Daarnaast begeleidt je (internationale) projecten van orderontvangst tot en met uitlevering naar de klant. Je controleert na ontvangst van de order alle gegevens op volledigheid en bruikbaarheid en kiest een juiste projectinrichting voor een optimaal overzicht en efficiënte projectuitvoering. Je voert de gegevens in het ERP systeem in en bepaalt in overleg met inkoop de benodigde materialen. Je stelt een planning op en stemt deze af met de productie en eventueel onderleveranciers. Je bent verantwoordelijk voor een optimale en efficiënte projectuitvoering van de aan jou toegewezen projecten. Je onderhoudt hiervoor nauwe contacten met zowel klanten, toeleveranciers als de diverse afdelingen (waaronder werkvoorbereiding) binnen het bedrijf. Je rapporteert het financiële verloop van je projecten en houdt afwijkingen scherp in de gaten. Je werkt in een hecht team van projectleiders en rapporteert aan het Hoofd Projectbureau.

Functie-eisen
Je hebt MBO+/HBO niveau en kennis van de jacht- en scheepsbouw. Microsoft Office pakket en het ERP systeem zijn jou bekend.
Je kunt tekeningen lezen en hebt enige ervaring in het projectmatig werken. Tevens heb je kennis van bedrijfsprocessen
De beheersing van de Engelse en Duitse taal is een pré.
Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en behoudt het overzicht.
Je bent proactief, servicegericht en accuraat.
Je hebt goede commerciële en communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden
Goede arbeidsvoorwaarden met een bijpassend salaris op basis van kennis en ervaring. Dit betreft een vacature op basis van Werving en Selectie. Dit houdt in dat Templer de werving doet voor deze vacature en dat bij gebleken geschiktheid je rechtstreeks een contract aangeboden zal krijgen van het bedrijf.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die kan bijdragen tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf verwerkt aluminium, staal en RVS materiaal

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}