Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Productiemedewerker (3 ploegen)

Branche:
Handel en retail
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
Geen minimale opleiding

Functie omschrijving

Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het bedienen, verstellen en waar nodig instellen van de diverse machines in de gehele chips hal. Jij zorgt voor het op de juiste manier draaiend houden van het productieproces, je hebt ervaring in de productie en bent alert op de kwaliteit van het eindproduct. Je werkt samen met je collega’s om het gehele proces zo efficiënt en productief mogelijk te draaien.
De werkzaamheden zijn in 3 ploegendienst.

Jij bent een echte teamspeler. Je weet hoe het werkt binnen een (food)productiebedrijf en begrijpt dat als iedereen zijn werkzaamheden verricht je met elkaar bergen werk kunt verzetten. Je bent rustig en hebt overwicht. Je weet je collega’s goed en positief te motiveren. Je bent stressbestendig, collegiaal, nauwkeurig, flexibel en gedreven om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken.

Functie eisen:
- Aantoonbare ervaring in een productieomgeving
- Woonachtig in de omgeving van Wolvega

Arbeidsvoorwaarden:
Goede arbeidsvoorwaarden met een bijpassend salaris op basis van kennis en ervaring.

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! Reiskosten vergoeding

 Ploegendienst

 Veiligheidsschoenen verplicht

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


FZ Organic Food is een producent van biologische levensmiddelen, actief in 34 landen in diverse (houdbare) categorieën met haar A-merken voor het natuurvoedings-kanaal: Trafo, Yakso, Bionova en Fryslaner.
FZ Organic Food wil samen met u biologische voeding betaalbaar, bereikbaar en beschikbaar maken om zo een positieve bijdrage te leveren aan de wereld waarin wij leven. Wij zijn de (Bio)logische partner voor (food)retail, speciaalzaak en foodservice in het ontwikkelen, produceren en vermarkten van (h)eerlijke, duurzame, biologische levensmiddelen.

Website:
www.fzorganicfood.com
Adres:
Oppers 58
8471 ZM Wolvega

Interesses

{{interest.text}}