Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Ploegen Chauffeur M/V

Branche:
Transport en logistiek
FTE:
In overleg
Minimale opleiding:
Geen minimale opleiding

Functie omschrijving

Wil jij rijden in een ploegensysteem waarbij je 4 (eventueel minder is ook geen probleem) dagen per week werkt op een Intra Transportwagen voor de voedingsmiddelenbranche? Dan is dit een functie voor jou. De ploegen diensten zijn worden gereden van ± 12 uurs diensten. Er zijn geen vaste aanvangs- en eindtijden.

Daarnaast is er ook optie tot vaste dagen als je alleen nachtdiensten wilt rijden.


Je wordt tijdens je functie ingewerkt door iemand die al langer in deze functie werkt en zo leer je ook alles van de levensmiddelenbranche die in jouw functie van belang zijn.

Functie eisen
Heb je enige ervaring als chauffeur en een geldig CE rijbewijs, dan zijn we op zoek naar jou. Mocht je nu net je CE rijbewijs gehaald hebben, nodigen we ook van harte uit om te solliciteren. Het is geen zwaar werk dat er verricht moet worden voor wat betreft het laden en lossen.

Arbeidsvoorwaarden
Goede arbeidsvoorwaarden met een bijpassend salaris op basis van kennis en ervaring.
Dit betreft een vacature op basis van Werving en Selectie. Dit houdt in dat Templer de werving doet voor deze vacature en dat bij gebleken geschiktheid je rechtstreeks een contract aangeboden zal krijgen van het bedrijf.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Wij streven ernaar om een geweldig bedrijf te zijn en duurzaam succes te bereiken in onze prestaties. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige producten en diensten aan onze opdrachtgevers. Wij nemen deel aan een aantal initiatieven om de transportsector voortdurend te ontwikkelen en bij te dragen aan de samenleving. Daarnaast zijn we continue bezig met het verbeteren van operationele effectiviteit.
Tevens willen we ons neerzetten als een goede werkgever, waar iedereen met plezier zijn/haar werk kan doen.

Website:
www.templer.nl