Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Orderpicker M/V

Branche:
Handel en retail
FTE:
Part‑time
Minimale opleiding:
Geen minimale opleiding

Functie omschrijving

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een orderpicker. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het uitdraaien van de binnengekomen orders en verzendstickers. Aan de hand van deze lijsten ga je de orders zeer nauwkeurig verzamelen in het magazijn. Daarna zorg je voor het op een juiste manier inpakken en verzendklaar maken van de producten, dit gebeurd met grote zorg. Het is belangrijk dat je ordelijk bent ingesteld. Je bent verantwoordelijk voor alle goederen en moet secuur te werk gaan.

Ook zul je meehelpen met het netjes en schoonhouden van het magazijn en overige aanverwante werkzaamheden.

Het betreft een functie voor 32 - 36 uur per week verspreid over de week (maandag t/m vrijdag, zaterdag incidenteel).

Functie eisen
Voor deze functie is het belangrijk dat je goed geconcentreerd kan werken en erg nauwkeurig bent. Aangezien je in een klein team werkt is het van belang dat je open en eerlijk bent en betrokken bij wat je doet. Ondanks dat je werkzaamheden met name bestaan uit het verzamelen en verzendklaar maken van de orders zou je gevraagd kunnen worden om in te springen waar nodig.
In de uitvoer van de werkzaamheden zul je veel loop kilometers per dag afleggen, het is dus belangrijk dat je fysiek fit bent en graag beweegt.
Flexibiliteit en gedrevenheid is erg belangrijk voor deze functie.

Arbeidsvoorwaarden
Werken met plezier, een werkplek waarbij jij er toe doet! Je werkt als een team en doet het samen met elkaar. We bieden een fijne werkplek in combinatie met goede arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


DRD Knaagdierwinkel is een online winkel voor knaagdier benodigdheden. Samen zorgen we ervoor dat alle knaagdieren in Nederland en daarbuiten op tijd hun bestelling binnen krijgen door nauwkeurig en goed samen te werken in een prettig informeel team!

Website:
https://www.drdknaagdierwinkel.nl
Adres:
De Lavalstraat 5
7903BC Hoogeveen