Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Operator

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
Geen minimale opleiding

Functie omschrijving

Wij zijn op zoek naar een gedreven Operator. Jij bent iemand met technisch inzicht die machines kan ombouwen en instellen. Daarbij houd je je bezig met werk voor te bereiden en de orders volgens planning te verwerken. Tijdens het productieproces geef je leiding aan een kleine groep mensen en zie je er op toe dat het werk goed gebeurt. Hierbij stuur je op rendement en capaciteit en kun en durf je besluiten te nemen. Je signaleert en meldt afwijkingen aan het productieproces en verhelpt kleine storingen. Voor omvangrijke storingen heb je contact met de Technische Dienst. Ook ben jij degene die lijsten en productiegegevens invult.

Arbeidsvoorwaarden
Goede arbeidsvoorwaarden met een bijpassend salaris op basis van kennis en ervaring.

Profiel bedrijf
Dit bedrijf is toonaangevend als garnalenleverancier in Europa en nummer 1 in Europa op het gebied van Noordzeegarnalen. Europese consumenten worden door dit bedrijf in staat gesteld te genieten van een breed assortiment garnalen producten van hoge kwaliteit, gemaakt van garnalen vanuit de hele wereld en gedistribueerd via retail en foodservice kanalen, groothandelaren en voedselverwerkende bedrijven. De bedrijfscultuur is te omschrijven als no-nonsense, iedereen weet van aanpakken in een positieve onderlinge werksfeer.

Opleiding
- Technisch inzicht is een must;
- Administratief inzicht is een must;
- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Werkervaring als Operator is een pré;
- Kennis van voedsel en voedselveiligheid is een pré;
- Je bent bereid in ploegendienst en op zaterdag te werken.

Competenties
Voor deze functie is een flexibele instelling van groot belang evenals correct kunnen werken. Omdat je een kleine groep mensen aanstuurt, functioneer je goed in teamverband en beschik je over leidinggevende capaciteiten. Je bent daarbij niet bang om besluiten te nemen en in staat om procesmatig te denken.

Ben jij de enthousiaste Operator die wij zoeken en ben jij in staat om met eigen vervoer in Zoutkamp te komen? Reageer dan met CV en uitgebreide motivatie.

Sollicitatieprocedure

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.


Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


 

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


 


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Templer is het uitzendbureau dat het anders aanpakt. Jij als kandidaat en je nieuwe werkgever staan centraal. Templer heeft als doel dat jullie samen zo eenvoudig mogelijk tot een duurzame samenwerking komen.

We wensen je veel succes bij het vinden van een baan die bij jou past.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}