Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: .NET Software Engineer

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
HBO

Functie omschrijving

Door de integratie van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en automatisering in eigen huis, bieden dit bedrijf de opdrachtgever een totaaloplossing. Constante uitwisseling van kennis en ervaring tussen de verschillende afdelingen, in nauwe samenwerking met de opdrachtgevers, staan ze garant voor oplossingen op maat. Zij zijn op zoek naar een zelfstandige .NET Software Engineer m/v voor het ontwikkelen en onderhouden van in-house software oplossingen voor hun hosted applicaties. Bouw jij mee aan het succes? Dan zoeken wij jou! Wat ga je doen? Als .NET Software Engineer werk je mee aan de ontwikkeling van het i-View telemetriesysteem. Je bent geïnteresseerd in de nieuwste technologieën en hebt een grote passie voor software ontwikkeling. Je draagt bij aan het gehele software ontwikkelproces, van het verzamelen van requirements tot aan het ontwerpen, implementeren, testen en documenteren van de software. De afdeling Software Ontwikkeling werkt op basis van een scrum ontwikkelmethodiek. Dit gebeurt met behulp van de laatste technieken binnen een professionele ontwikkelomgeving. Er wordt gebruik gemaakt van Team Foundation Server, waarmee alle aspecten van de software lifecycle naadloos worden geïntegreerd.

Functie-eisen
Ben jij degene met:

een MBO/HBO achtergrond
ervaring met C#.Net
ervaring met Entity Framework
ervaring met Angular of Type Script is een pré
een goede beheersing van de Nederlandse taal
een klantgerichte en accurate instelling
….dan zou ik snel reageren op deze uitdagende en afwisselende baan! i-View telemetriesysteem. Het in-house ontwikkelde telemetriesysteem i-View is een volledig webgebaseerd systeem. Via onder andere TCP-/IP-communicatie staat het systeem continu in verbinding met alle pompinstallaties. De gebruiker kan daardoor altijd en overal de actuele status van de installaties bekijken en indien nodig direct realtime control acties uitvoeren. Door middel van verschillende web services is het mogelijk om externe gegevens op eenvoudige wijze in i-View te integreren, zoals een koppeling naar meteorologische data van het KNMI, of gegevens uit andere bronnen die voor de gebruiker van belang zijn. Daarnaast is het op vergelijkbare wijze natuurlijk ook mogelijk de data uit i-View in een ander systeem op te nemen. Het realtime beheersysteem i-View verzamelt, verwerkt en toont continu automatisch alle gegevens die van belang zijn. Op die manier helpt het systeem om het beheerproces zo efficiënt en voordelig mogelijk te laten verlopen

Arbeidsvoorwaarden
Goede arbeidsvoorwaarden met een bijpassend salaris op basis van kennis en ervaring. Dit betreft een vacature op basis van Werving en Selectie. Dit houdt in dat Templer de werving doet voor deze vacature en dat bij gebleken geschiktheid je rechtstreeks een contract aangeboden zal krijgen van het bedrijf. Je kunt bij dit bedrijf een inspirerende en informele werkomgeving verwachten in een projectgeoriënteerd bedrijf en een klantgerichte omgeving met uiteenlopende opdrachtgevers. Het bedrijf biedt je een uitdagende functie waar waarden als ambitie, persoonlijke ontwikkeling, zelfstandig werken in een dynamische werkomgeving met ruimte voor verantwoordelijkheid ruim vertegenwoordigd zijn. Naast een prettige werksfeer bieden wij een bij de functie passende beloning en goede arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die kan bijdragen tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf verzorgt maatwerkoplossingen van ontwerp naar realisatie tot aan service & onderhoud. Door de integratie van elektrotechniek, werktuigbouw en automatisering bieden zij hun klanten een totaaloplossing. Constante uitwisseling van kennis en ervaring tussen de verschillende afdelingen, in nauwe samenwerking met de opdrachtgevers, staat garant voor oplossingen op maat.

Website:
www.templer.nl