Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Monteur tuin- en parkmachines

Branche:
Temp agency
FTE:
Onbekend
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Als je bij dit bedrijf komt werken, houd je je bezig met het repareren en transporteren van openbaar groen en golfbaan maaiers, kleine tractoren, andere producten voor golfbanen, campings en openbaar groen. Daarnaast repareer je machines voor de particuliere tuin. Je werkt in de werkplaats of bent aan de slag bij onze klanten om storingen en problemen op te lossen of periodiek onderhoud te verzorgen.

Functie eisen:
Dit heb je daarvoor nodig: Technische opleiding als monteur Kennis van motoren Flexibel en gemotiveerd in een team van 8 personen Rijbewijs B (voorkeur E).

Arbeidsvoorwaarden:
Goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden Prettige werksfeer in een leuk en flexibel team De werktijden zijn van 8:15 tot 17:00 uur (38 uur) Mogelijkheid tot specialisatie en vast dienstverband.

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! Veiligheidsschoenen verplicht

 In bezit van rijbewijs B

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf is hét adres in Noord-Brabant dat zich richt op de verkoop, reparatie en service van tuin- en parkmachines. Zij leveren een groot aantal gazonmaaiers, bladblazers en onderdelen uit voorraad. Goede kwaliteit en een uitstekende service staan centraal. Zij beschikken over een eigen servicewerkplaats met servicemonteurs en drie servicewagens.

Website:
www.templer.nl