Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Meubelmaker

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
Geen minimale opleiding

Functie omschrijving

Projecten welke zij maken zijn zeer divers. Seriematigheid komt zelden voor. Wanneer je van nature creatieve en goede vaardigheden hebt in de interieurbouw en deze verder wilt ontwikkelen dan is dat een plus. Ben jij deze meubelmaker / interieurbouwer met smaak en heb je ook al enige ervaring in het vak, dan vragen wij jou om te solliciteren. Het zijn niet de meest eenvoudige projecten welke zij maken, maar wel om trots op te kunnen zijn. Het betreft een fulltime functie van 37,5 uur.

Functie eisen
Je bent een zelfstandig, zorgvuldig en vakbekwaam gediplomeerd meubelmaker. Je hebt C&C ervaring, dit is een vereiste. Tevens ben je flexibele en kun je ook in teamverband werken. Je hebt kennis van verschillende materialen en hun toepassingen. Daarnaast dien je minstens 3 jaar op niveau te hebben gewerkt.

Arbeidsvoorwaarden
Goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris passend bij je kennis en ervaring.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf is een middelgrote organisatie dat zich heeft gespecialiseerd in de professionele inrichting en interieurbouw.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}