Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Medewerkers bediening en afwas

Branche:
Temp agency
FTE:
In overleg
Minimale opleiding:
Geen minimale opleiding

Functie omschrijving

Loop jij met gemak rond in die bedieningmet volle dienbladen en is gastvrijheid voor jou net zo vanzelfsprekend als…. Dan zijn wij opzoek naar jou!

In deze horecagelegenheid zorg je er samen voor met alle horeca toppers / collega’s dat de gasten zich welkom voelen en ze heerlijk kunnen genieten van een lekker hapje en drankje. Multi tasken is een van je talenten, hierdoor heb je alles in de hand. Je vindt het heerlijk om gezellig met de gasten te kletsen en ze alles te geven wat ze nodig hebben. Aantal uren in overleg.

Functie eisen

Je helpt graag maar enige ervaring en zelfstandigheid is wel prettig.

Je maakt gemakkelijk een babbeltje met de gasten en je collega's.

Je bent representatief en hebt geen moeite om je handen uit de mouwen te steken. Het is fijn wanneer je ook in het weekend beschikbaar bent.

Arbeidsvoorwaarden

Goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris passend bij je kennis en ervaring.

Sollicitatie procedure:

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.


Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf opende haar deuren in 1978 en bevindt zich in Vught. Een gezellige bistro met Brabantse gastvrijheid in een Franse sfeer. Aan de voorkant van het pand bevindt zich het eetcafé gedeelte dat haar deuren opende in 1984. Ook hier ervaar je de Brabantse gastvrijheid. Een uniek concept; een bistro en eetcafé onder één dak.

Website:
www.templer.nl