Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Medewerker Technisch secretariaat

Branche:
Bouw en vastgoed
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Ben je klantvriendelijk en weet je hoe je dit in de praktijk toepast? Hou je ervan om met mensen te werken en ben je daarnaast administratief goed onderlegd? Wanneer je dan ook nog eens oplossingsgericht werkt, lees dan snel verder!

Als medewerker technisch secretariaat ben je het visitekaartje naar de huurders en leveranciers. Je communiceert direct en je kan goed uitleggen wat je bedoelt. Je bent een teamplayer maar je kan ook goed zelfstandig werken en neemt daarin in ook het initiatief. Je ondersteunt de technisch managers. Daarnaast sta je huurders en leveranciers te woord. Je weet alle partijen goed te informeren als het gaat om storingen of voorkomende vragen.

Dit ga je doen:
Je beantwoordt de vragen van de huurders. Je handelt zoveel mogelijk de technische storingen en de dagelijkse reparatieverzoeken af. Je zet de storingen door en de reparatieverzoeken van de aannemers. Je onderhoudt contact met de huurder voor wat betreft het onderhoud zo ook het contact met de onderhoudspartijen. Je verzorgt de correspondentie, rapporten, overzichten voor de technische manager. Tot slot draag je zorg voor de inkomende post, het e-mailverkeer en andere voorkomende administratieve taken.

Functie eisen
Je bent communicatief en klantvriendelijk. Je bent kwaliteit en oplossingsgericht. Daarnaast heb je Mbo werk- en denkniveau, affiniteit met het beheer van vastgoed, communicatief vaardig. Je hebt een proactieve instelling en werkt accuraat. Tot slot heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en beheers je het MS Officepakket.

Arbeidsvoorwaarden
Dit bedrijf biedt een uitdagende, veelzijdige en verantwoordelijke functie. Goede mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling. Zij hanteren marktconforme arbeidsvoorwaarden en bieden je een tijdelijk dienstverband aan met uitzicht op een vast dienstverband. Je komt te werken binnen een gezellig team van servicemedewerkers.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf is een dienstverlenende organisatie die zich toespitst op het onroerend goed in Nederland. Ze hebben een flexibele werkwijze, zijn servicegericht en hebben een persoonlijke benadering. Zij werken met professionele teams die weten wat er in de markt speelt. Er is veel kennis en ervaring op het gebied van vastgoedmanagement en specifiek op het commerciƫle segment.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}