Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Medewerker Schade en Onderhoud

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Wil jij het aanspreekpunt zijn voor de klanten met schade en technische problemen? Zorg jij voor een uitstekende verwerking van de schade- en diefstal meldingen en weet jij klanten goed te ondersteunen bij stranding in binnen- en buitenland? Solliciteer dan op deze functie!

Wat ga je doen?
Je neemt schademeldingen en meldingen voor Reparatie/Banden/Onderhoud aan. Deze meldingen komen telefonisch, per mail en op ons platform binnen. Je geeft informatie over de dekking en het afhandelingsproces. Ook over lopende meldingen ben je in gesprek met de klant, herstellers of service/salescollega’s. Waar nodig schakel je een schade-expert in. Je zorgt voor complete schadedossiers en wikkelt de dossiers af op ons platform. Tijdens het proces houdt je de klant op de hoogte.

Functie eisen
Je bent een ervaren (auto)schadebehandelaar of je hebt werkervaring in de automotive waarbij je veel klantcontact hebt (gehad). Je beschikt minimaal over MBO niveau. Je weet onze klanten op het gemak te stellen en bent kordaat in jouw aanpak en communicatie. Daarbij behartig je het belang van de klant maar ook van het bedrijf om de schadelast te beperken. Je presteert goed onder druk en houdt overzicht. Kennis van een Leasepakket is een pré.

Arbeidsvoorwaarden
Je komt te werken in een team van totaal ruim 15 medewerkers, gezamenlijk behandelen ze meer dan 35000 schades aan onze leaseauto’s per jaar. Het team bestaat uit schade medewerkers en medewerkers regres.

Wat mag jij verwachten?
Goede primaire arbeidsvoorwaarden;
Marktconform salaris;
Aantrekkelijke extra’s zoals korting op private lease, autoverzekering, bijdrage aan collectieve ziektekostenverzekering en korting op financieringen;
Informele cultuur met veel ruimte voor zelfstandigheid;
Ruimte voor ontwikkeling via de VWPFS Academy.

Interesse in deze functie? Dan adviseren wij je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf is met 5 vestigingen in Hengelo, Almelo, Enschede en Oldenzaal de Volkswagen-, Audi-, SEAT- en ŠKODA personenauto's en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Twente.
Daarnaast bestaat dit bedrijf nog uit twee schadeherstel-bedrijven, een universele leasemaatschappij, een eigen autoverhuurbedrijf en een eigen centrum voor bedrijfswageninrichtingen. Met zo’n 250 medewerkers wordt iedere dag opnieuw voorzien in de mobiliteitsbehoefte van vele zakelijke en particuliere klanten. Als het gaat om mobiliteit met betrekking tot personenauto’s en bedrijfswagens kunnen we elke vraag beantwoorden.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}