Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Medewerker Finance

Branche:
Handel en retail
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
HBO

Functie omschrijving

Wij zoeken een assistent personeelszaken en finance voor een mooi productiebedrijf in biologische voedingsmiddelen in Wolvega.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor o.a. het inboeken van in- en verkoop facturen, factureren, telefoon beantwoorden, urenverwerking personeel en debiteurenbeheer. Incidenteel zal je ook inspringen op andere afdelingen. Zo zal je ondersteuning gevraagd kunnen worden bij het inboeken van orders en het aannemen van de telefoon.

Het betreft een functie welke (na een inwerkperiode van 4 weken) voor de periode van 4 maanden fulltime zal zijn (vervanging van zwangerschapsverlof), in januari zal deze functie overgaan naar een parttime functie van ca. 24 uur per week.

Functie eisen:
Relevante werkervaring als financieel administratief medewerker
Kennis van boekhoudsystemen
Beheersing van de Engelse taal (mondeling)
Woonachtig in de omgeving van Wolvega

Wij zoeken een enthousiast persoon die ons team komt versterken. Je bent nauwkeurig en weet wat er van je verwacht wordt als financieel medewerker.Je bent gedreven, kan goed zelfstandig werken en hebt een hand-on mentaliteit.

Arbeidsvoorwaarden:
Goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris passend bij je kennis en ervaring.

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! Reiskosten vergoeding

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


FZ Organic Food is een producent van biologische levensmiddelen, actief in 34 landen in diverse (houdbare) categorie├źn met haar A-merken voor het natuurvoedings-kanaal: Trafo, Yakso, Bionova en Fryslaner.
FZ Organic Food wil samen met u biologische voeding betaalbaar, bereikbaar en beschikbaar maken om zo een positieve bijdrage te leveren aan de wereld waarin wij leven. Wij zijn de (Bio)logische partner voor (food)retail, speciaalzaak en foodservice in het ontwikkelen, produceren en vermarkten van (h)eerlijke, duurzame, biologische levensmiddelen.

Website:
www.fzorganicfood.com
Adres:
Oppers 58
8471 ZM Wolvega

Interesses

{{interest.text}}