Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Medewerker Binnendienst

Branche:
Temp agency
FTE:
Part‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Wij zoeken een enthousiaste kandidaat voor de orderverwerking. De orderverwerking bestaat uit het klaarzetten van orders die vanuit de email of website bij ons binnen komen. De orders moeten in Exact gezet worden (het administratiesysteem), vervolgens moeten pakbonnen en verzendstickers geprint worden en het transport geregeld. De orders worden ingepakt en klaargezet, eventueel weggebracht naar het sorteercentrum.

Functie eisen
Je hebt kennis van ERP programma’s (Exact) en Office pakketten. Je beschikt over MBO+ of HBO werk- en denkniveau. Je bent administratief goed onderlegd en 20 uur beschikbaar. Werkervaring in de orderverwerking is een pre, zo ook in het bezit zijn van je rijbewijs.

Arbeidsvoorwaarden
Goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris passend bij je kennis en ervaring.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Ben je gek op chocola…?
Dit bedrijf wil mensen laten zien hoe èchte chocola gemaakt wordt, van boon tot reep. In hun eigen fabriek in Amsterdam doen ze alles zelf. Ze zijn het enige Nederlandse chocoladebedrijf dat elke schakel in de keten zelf in de hand heeft. Hierdoor kunnen ze alles zo duurzaam mogelijk doen. Ze kopen hoge kwaliteit biologische cacao direct bij de boeren in Congo, Peru en de Dominicaanse Republiek. Dit doen ze voor een goede en eerlijke prijs. Ze branden zelf en nemen de tijd. Eerlijk, stoer, biologisch, Nederlands en ècht lekker.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}