Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Medewerker bediening

Branche:
Temp agency
FTE:
In overleg
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste: Medewerker Bediening. Je kunt fulltime aan de slag, maar we hebben ook volop mogelijkheden voor het seizoen, de vakantieperiode en de weekenden. We zoeken naar gedreven medewerkers die willen werken op een prachtig zomers terras aan het strand in Zoutelande. Onze voorkeur gaat uit naar bediening met ervaring maar medewerkers met de juiste instelling, motivatie en enthousiasme voor een leuke zomerbaan op het strand, met geen of minder ervaring zijn zeker ook welkom. Het is leuk afwisselend werk in een schitterende omgeving met gezellige collega’s.

We hebben vacatures voor gastvrouwen of gastheren om onze gasten te ontvangen, bestellingen op te nemen, af te rekenen en tot het laatste moment van het bezoek te woord te staan. Daarnaast hebben we onze runners, deze medewerkers lopen de bestellingen naar de gasten en zorgen als team voor het schoonhouden van de tafels en het terras. We werken als een team en vangen elkaar op daar waar nodig. Wij bieden: Een boeiende werkomgeving bij een jonge moderne organisatie. Afwisselend en uitdagend werk. Een aangename en collegiale werksfeer. Een cultuur die jong, professioneel en informeel is.

Functie eisen
Je bent flexibel en stressbestendig. Je werkt graag in teamverband maar kunt ook zelfstandig uit de voeten. Je bent communicatief vaardig en sociaal ingesteld. Ervaring is niet vereist, inzet en doorzettingsvermogen des te meer.

Arbeidsvoorwaarden
Eerst op uitzendbasis en bij goed functioneren een contract bij het bedrijf, dit kan al na een paar weken zijn.


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit strandpaviljoen is gelegen aan het zonnigste zuidstrand van Nederland, vlakbij Zoutelande. Vanaf het zonneterras heb je een ongeëvenaard uitzicht over het strand, de zee en de duinen. Bestel er een lekkere lunch, heerlijk diner of gewoon een drankje bij, dan wil je hier niet meer weg.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}