Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Medewerker Bediening

Branche:
Onbekend
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
Onbekend

Functie omschrijving

Je staat gasten te woord en serveert gerechten en dranken. Je doet dit in het restaurant, op het terras, tijdens een bruiloft of een zakelijke bijeenkomst. Tevens bereidt je ontbijt- en lunchbuffetten. Achter de schermen ruim je op en houd je alles netjes.

 

Functie eisen 

Jij bent een echte gastheer/gastvrouw, zowel voor als achter de schermen. Bij voorkeur heb je al enige ervaring met hospitality. Je bent flexibel inzetbaar, ook op avonden en in weekenden. Je werkt graag samen in een team.

 

Arbeidsvoorwaarden

Zij bieden jou een afwisselende werkomgeving waar we het belangrijk vinden dat je met plezier werkt. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Horeca, de functie is ingedeeld in schaal 3. 

Interesse? Dan adviseren wij je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

 

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

 


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Bijdragen aan onvergetelijke ontmoetingen, dat is de passie van dit mooie bedrijf. Altijd met oog voor detail, excellente kwaliteit en vanuit hun eigen authenticiteit. De gasten genieten van een geweldige service en voelen zich welkom. Ze zijn tevreden omdat zij hun verwachtingen overtreffen en de teams experts zijn in het bereiken van deze doelstelling. Het bedrijf biedt uitgebreide faciliteiten voor hotelovernachtingen, zakelijke bijeenkomsten, feesten, bruiloften en een onvergetelijke restaurantbeleving. Het hotel met restaurant is gelegen op een landgoed van 7,5 hectare en beschikt over 15 zalen voor groepen tot 160 personen en heeft 90 hotelkamers in verschillende gastenverblijven. Het landhuis dateert uit 1916 en is daarmee ook een monument.

Website: