Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Medewerker Bediening

Branche:
Temp agency
FTE:
Part‑time
Minimale opleiding:
Geen minimale opleiding

Functie omschrijving

Ter aanvulling van het vaste team zoeken wij een vrolijke medewerk(st)er bediening. Voor deze vaste aanstelling zoeken wij iemand die per 1 maart (of in overleg) beschikbaar is. Een leuke baan in een jong en enthousiast bedrijf, waar een goede werksfeer hangt.
Uren en dagen kunnen in overleg bepaald worden, door de ruime openingstijden zijn zij flexibel. Wel verwachten zij dat je min. één dag of dagdeel in het weekend werkt. Zij zorgen voor een eetpauze van 30 minuten met gevarieerd en voedzaam eten.
En om de onderlinge sfeer er goed in houden organiseren zij ieder jaar een leuk personeelsuitje.

Functie eisen
Je bent minimaal 20 jaar. Je hebt enige ervaring binnen de horeca. Je bent een echte teamplayer. Je bent representatief en je houdt ervan om met mensen te werken. Heb je enige kennis van de Duitse, Engelse en Franse taal dan is dat een pre. Je bent niet iemand die genoegen neemt met half werk. Verder ben je iemand die goed kan multitasken, niet snel in de stress schiet en het vooral leuk vind om de gasten in de watten te leggen.

Arbeidsvoorwaarden
Goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris passend bij je kennis en ervaring.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit eetcafé is een sfeervolle gelegenheid om te lunchen of heerlijk uit eten te gaan met familie of vrienden. Als vrijwel de enige in Zoutelande serveren zij ’s ochtends vroeg al ontbijt. Als lunch of diner geeft de uitgebreide menukaart de keuze uit allerlei lekkere (streek)gerechten. Na dit alles trek in nog een wijntje of biertje? Neem plaats aan onze gezellige bar waar de barman voor u een drankje zal inschenken, en een vrolijk muziekje zal opzetten.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}