Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Medewerker Bediening

Branche:
Temp agency
FTE:
In overleg
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Deze functie kan ingevuld worden voor 5 of ongeveer 2 dagen per week.
Je ontvangt de gasten en leidt ze naar hun tafel. Je neemt de bestellingen op en geeft desgewenst informatie over bepaalde gerechten. Waar nodig raadpleeg je de leidinggevende of de keuken over bijzondere wensen van de gasten. Je geeft de bestellingen door aan de keuken. Zo nodig maak je zelf eenvoudige bestellingen (inschenken van drankjes, klaarmaken van kleine gerechten/snacks e.d.). Je serveert de gerechten aan tafel van de gasten.

Functie eisen:
Je hebt MBO niveau 2 en al enige ervaring opgedaan als medewerker in de bediening. Je hebt kennis van de voorschriften op het gebied van veiligheid en (sociale) hygiƫne. Je bent een voorkomende en enthousiaste persoonlijkheid. Je biedt ongevraagd extra service daar waar nodig. Ten slotte ben je stressbestendig en vind je het niet erg om een stapje extra te zetten.

Arbeidsvoorwaarden:
Goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris passend bij je kennis en ervaring.

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit pand is de laatste boerderij borg in Nederland en daarmee als locatie op zich uniek. En dan is er ook nog de keuken van Dick Soek. Hij maakt zijn punt met producten en een stijl die sterk verankerd is in de provincie Groningen. Het idee dat iedereen nu lijkt te volgen, namelijk het werken met lokale producten, markeert zijn keuken al vele jaren. Deze chef heeft nooit iets anders gedaan en eert met zijn werkwijze het lokale product en de duurzaam werkende producenten en leveranciers die op dezelfde golflengte als hij zitten. Alles wat uit de keuken van Dick Soek komt, is verantwoord, maar kies vooral de in zoutkorst gegaarde snoekbaars. Deze is om u tegen te zeggen.

Website:
www.templer.nl