Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Medewerker Bar

Branche:
Temp agency
FTE:
Part‑time
Minimale opleiding:
Onbekend

Functie omschrijving

Als barmedewerker werk je in een team van ervaren barmedewerkers. Jullie zijn verantwoordelijk voor het bereiden en serveren van de dranken – van koffies tot frisdrank en van speciaalbieren tot cocktails. Jij voelt je als een vis in het water achter de bar en in de horeca, je weet je gasten een onvergetelijk bezoek te bezorgen! Daarnaast vind je het ook leuk om je steentje bij te dragen in de bediening, waarbij je de lekkerste gerechten serveert en de drankjes die aan de bar ingeschonken worden ook serveert.

Functie eisen
Je weet van aanpakken en werkt geheel zelfstandig achter de bar. Dit doe je snel, accuraat en je houdt overzicht en ziet wat er om je heen gebeurd. Toch blijf je gastvrij en vriendelijk ook als het druk is.
- Je kunt minimaal 2 diensten per week werken. En je bent flexibel in je werktijden omdat deze ook geregeld ’s avonds en in de weekenden zullen zijn.
- Je houdt wel van een beetje show, bent gezellig en houdt van de sfeer die de horeca kenmerkt.
We kunnen er nog meer mooie termen in gooien maar eigenlijk zoeken we gewoon iemand die past bij dit eetcafé en niet bang is om hard te werken. Want gelukkig is het erg vaak druk, dus is het aanpakken en gaan elke dag tot het uiterste om het onze gast en naar de zin te maken!


Arbeidsvoorwaarden
Goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris passend bij je kennis en ervaring.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit eetcafé is een sfeervolle gelegenheid om te lunchen of heerlijk uit eten te gaan met familie of vrienden. Als vrijwel de enige in Zoutelande serveren zij ’s ochtends vroeg al ontbijt. Als lunch of diner geeft de uitgebreide menukaart de keuze uit allerlei lekkere (streek)gerechten. Na dit alles trek in nog een wijntje of biertje? Neem plaats aan onze gezellige bar waar de barman voor u een drankje zal inschenken, en een vrolijk muziekje zal opzetten.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}