Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Machinist Minigraver

Branche:
Temp agency
FTE:
In overleg
Minimale opleiding:
Geen minimale opleiding

Functie omschrijving

Dit bedrijf uit Vught is een bekende bij onder andere gemeentelijke en provinciale overheden, bouwondernemingen, aannemers binnen de grond, weg- en waterbouw sector èn particulieren. Er werken 15 vakbekwame medewerkers aan diverse projecten in de regio. Het mooi en goed onderhouden machinepark is een van de paradepaardjes van de onderneming.

Functieomschrijving
Als machinist ben je ervaren in het graven van sleuven, alles op de centimeter nauwkeurig, schade vrij graven tussen ondergrondse kabels en leidingen. Handen uit de mouwen, binnen dit werk is het niet alleen kraanwerk, er wordt ook van je gevraagd om eventueel de schop te pakken en om na afronding van de werkzaamheden alles netjes achter te laten en waar nodig de bestrating terug te leggen.

Functie-eisen
Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je kunt beheerst en zelfstandig werken. Je bent representatief en weet de handen uit de mouwen te steken. Tevens ben je veiligheidsbewust (omgeving, keuringen, naleving vergunningen en pbm’s). Ben je daarnaast ook nog klantgericht en oplossingsgericht in je werk, dan zijn we opzoek naar jou! Verdere diploma´s of certificaten: VCA, Rijbewijs BE (is een pre), Machinisten diploma dan wel bereid dit te halen.

Arbeidsvoorwaarden
Heb je interesse in de vacature solliciteer dan snel! Stuur ons je CV met motivatie en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever?
Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan de Templer pagina) en solliciteer! Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die kan bijdragen tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet.


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Templer is het uitzendbureau dat het anders aanpakt. Jij als kandidaat en je nieuwe werkgever staan centraal. Templer heeft als doel dat jullie samen zo eenvoudig mogelijk tot een duurzame samenwerking komen.

We wensen je veel succes bij het vinden van een baan die bij jou past.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}