Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Machine Bediener

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

We zijn op zoek naar een enthousiaste Machine Bediener, liefst ervaring met CADCAM voor de afdeling natuursteenbewerkings werkplaats. Dit bedrijf beschikt over een draadzaag, brugzaag, bovenpolijster et cetera. Je bedient en programmeert de CNC-machines. Je analyseert de processen en stuurt ze bij om een storingsvrije automatische productie te garanderen. Je maakt prototype stukken. Je staat zelfstandig in voor de kwaliteitsborging van de processen op de machines. Kortom je bent iemand die, zo nodig, de werkplaats zelfstandig kan laten draaien.
Het betreft een fulltime functie

Functie eisen:
Je hebt een technische opleiding gevolgd in de richting (elektro)mechanica, mechanische vormgevingstechnieken, dan wel anders, waarbij je voldoende technische kennis, ruimtelijk inzicht en kennis van snijcondities opgedaan hebt. Je bent flexibel en multifunctioneel. Ervaring of kennis van planlezen zijn belangrijke troeven. Je levert graag nauwkeurig werk af. Je hebt interesse voor productie. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, kunt goed zelfstandigheid werken en vindt kwaliteit belangrijk. Je draagt veiligheid hoog in het vaandel. Je kan goed communiceren met collega’s. Wanneer je ervaring hebt als stratenmaker en je hebt affiniteit met natuur steen ben je ook van harte uitgenodigd om te solliciteren

Spreken de functie-eisen je aan en ben jij ook zuinig op je materiaal? Dan zijn we opzoek naar jou!

Arbeidsvoorwaarden:
Bij goed functioneren (eerst op uitzendbasis) krijg je een contract bij het bedrijf.

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf is één van de grootste leveranciers van natuursteen, straatbaksteen, keramische tegels en aanverwante producten voor het inrichten van tuinen en de openbare ruimte. Vanuit het centraal gelegen ’s-Hertogenbosch worden jaarlijks vele tienduizenden vierkante meters geleverd aan particulieren, bedrijven en overheid. Door de passie voor sierbestrating en de jarenlange ervaring in de branche mogen zij zich oprecht de specialist in sierbestrating noemen.

Website:
www.templer.nl