Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Loodgieters (Part-/ Fulltime)

Branche:
Temp agency
FTE:
In overleg
Minimale opleiding:
VMBO

Functie omschrijving

Als loodgieter ben je werkzaam binnen de installatietechniek, wat betrekking heeft op diverse specialisaties zoals het installeren van cv-ketels, het installeren van vloerverwarmingssystemen, het aanbrengen van goten, het aanleggen van afvoeren en het installeren van waterleidingen. Tevens ben je werkzaam in de renovatie tak.

Het betreft hier een functie voor langere periode. In eerste instantie op uitzendbasis, maar met zicht op vast dienstverband.

Opleiding/ Vereisten:
- LBO denk- en werkniveau (technische richting)
- Rijbewijs B
- VCA is een pré

Competenties:
Je hebt aantoonbare werkervaring en hebt een dienstverlenende instelling met goede contactuele vaardigheden. Daarnaast heb je een afgeronde bouwtechnische opleiding. Kennis van geldende voorschriften is een pré. Ook ben je flexibel, kun je zelfstandig werken, denk je in oplossingen en ben je representatief. Tevens ben je leergierig en gemotiveerd.

Ben je in het bezit van rijbewijs B, vind je dit werk leuk en woonachtig in de regio Den Bosch, reageer dan direct met je motivatie en CV.

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.


Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


 

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


  In bezit van rijbewijs B

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf staat bekend om snel en deskundig optreden. Bij calamiteiten aan de installatie natuurlijk, maar ook bij andere loodgieterswerkzaamheden. Het is een combinatie van vakmanschap en charme. Het hardwerkende kantoorteam voelt de situatie haarfijn aan en heeft binnen no time de juiste vakman op de plek van het onheil.

Website:
www.templer.nl