Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Leuke bijbaan in het magazijn

Branche:
Transport en logistiek
FTE:
Oproepbasis
Minimale opleiding:
Geen minimale opleiding

Functie omschrijving

Functieomschrijving
Voor in het magazijn zoeken wij verschillende oproep medewerkers. Het betreft een bijbaan op vrijdagavond en zaterdag voor bijvoorbeeld naast je studie of naast een andere baan. Tijdens de vakanties kan het voorkomen dat je meer ingezet zult worden. Je zal gaan werken in het magazijn van dit leuke bedrijf en je zal ingezet worden op veel verschillende taken waaronder het laden en lossen van de vrachtwagens en containers. Dit zal met een heftruck, pompwagen of handmatig gedaan worden.

Functie eisen
Affiniteit met rijden op een heftruck;
Beschikbaar op vrijdagavond, zaterdag en tijdens de vakanties;
Woonachtig in of in de omgeving van Hallum.

Voor deze functie zoeken wij iemand die flexibel en enthousiast is. Je bent een echte aanpakker en ziet het werk liggen. Je bent gedreven en gezellig, kortom een leuke collega!

Arbeidsvoorwaarden
Je zult ingezet worden op uitzendbasis via Templer.

Sollicitatieprocedure Templer
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die kan bijdragen tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


<blockquote>Sinds de start van het bedrijf in 1925 is Internationaal Transportbedrijf De Vries Hallum van traditioneel transportbedrijf uitgegroeid tot een professionele logistieke dienstverlener die gespecialiseerd is in het vervoer van deeg- en zoetwaren en verpakkingsmaterialen. Tevens bieden wij met onze warehouses een totaaloplossing voor de op- en overslag en het voorraadbeheer van drooggoederen voor onze klanten.</blockquote>
Het in Hallum gevestigde bedrijf is sinds 2009 in handen van de derde generatie, waarmee de status van familiebedrijf behouden blijft.

Internationaal Transportbedrijf De Vries Hallum is een dynamisch, veelzijdig en flexibel familiebedrijf dat de klanten totaaloplossingen op het gebied van transport en warehousing biedt en dat heeft vele specialismen in huis heeft. Of het nu gaat om groot volumevervoer, (inter)nationale distributie, opslag of voorraadbeheer, door de jarenlange ervaring, kennis en transparante werkwijze kunnen wij onze klanten op de meest effici├źnte, flexibele en correcte manier bedienen.

Internationaal Transportbedrijf De Vries Hallum is een familiebedrijf dat wordt gekenmerkt door een platte organisatiestructuur en een no-nonsense cultuur. Wij kijken voortdurend naar de mogelijkheden om onze dienstverlening verder te optimaliseren en daarmee nog beter en effici├źnter te maken. Hiervoor is persoonlijk contact met onze opdrachtgevers, leveranciers en werknemers voor ons van zeer groot belang. Op deze manier streven wij ernaar om continu hoogstaande service en kwaliteit te kunnen waarborgen, waarbij de wensen en het belang van onze klanten voorop staan.

Website:
www.devries-hallum.nl
Adres:
Meekmawei 15
9074 TJ Hallum

Interesses

{{interest.text}}