Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Leidinggevende Allround Watersportmonteur

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Functieomschrijving

Wegens uitbreiding van het bedrijf zoeken zij een nieuwe collega om hun team te versterken.Je onderhoudt, repareert binnen- en buitenboord motoren en elektrische installaties. Je verzorgt de complete aanleg van installaties in motorjachten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de planning en het onderhouden van de contacten met de klant. Tevens geef je leiding aan het team.Het betreft een fulltime functie.

Functie-eisen

Je hebt aantoonbare ervaring als allround watersportmonteur. Je hebt (elektro)technische kennis en inzicht. Je hebt een klant- en servicegerichte houding met leidinggevende kwaliteiten. Daarnaast ben je ook nog een teamspeler, ben je een enthousiaste persoonlijkheid, resultaatgericht en heb je verantwoordelijkheidsgevoel.Heb je een redelijke kennis van Duitse en Engels taal dan is dat een pre.
Arbeidsvoorwaarden

Goede arbeidsvoorwaarden met een bijpassend salaris op basis van kennis en ervaring. Dit betreft een vacature op basis van Werving en Selectie. Dit houdt in Templer de werving doet voor deze vacature en dat bij gebleken geschiktheid je rechtstreeks een contract aangeboden zal krijgen van het bedrijf.
SollicitatieprocedureTempler is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die kan bijdragen tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.
Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf is een toonaangevend allround watersportbedrijf in hartje Friesland, bekend van de Oostvaarder kotterjachten. Binnen dit bedrijf worden de volgende takken van sport bedreven: onderhoud & reparatie, installatietechniek, motoronderhoud, jachtschilder, rvs- & metaalbewerking, jachtmakelaardij en watersportwinkel. Kwaliteit, klachtgerichtheid, teamwork, flexibiliteit en een goede sfeer zijn belangrijke waarden binnen dit bedrijf.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}