Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Leerling Metaal bewerker

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Coole collega's, het vak leren op de werkvloer en lekker je handen uit de mouwen steken; jij bent klaar om aan de slag te gaan! En een salaris om te sparen voor die mooie auto of relaxte vakantie is natuurlijk ook niet verkeerd. In de metaalindustrie ligt een mooie toekomst voor je.

Dit ga je doen:
Kleine onderdelen voor een machine aan elkaar lassen. Of onderdelen samenstellen voor een groot trappenhuis. Bij ons werk je aan de meest uiteenlopende projecten. Van opdrachten die je in een uur afwerkt, tot en met orders waar je met tien collega's wekenlang aan werkt. Werk voor een boer die een as voor zijn tractor nodig heeft, tot en met duizenden onderdelen van het machinepark van multinationals.

Als leerling word je bij ons een echte allrounder, want je kunt proeven van al het werk in de fabriek. Lassen, draaien, frezen, boren; zeg maar wat je wilt doen en wij leren het je. En je werkt niet alleen met staal, maar ook met andere materialen zoals aluminium, brons en soms zelfs kunststof of exotische materialen zoals duplex. Zo wordt je werk nooit eentonig. "Leuk en gezellig", vinden andere leerlingen het werken bij dit bedrijf. De radio staat ook altijd aan en meezingen mag - zo hard als je kunt.

Je werkt aan de hand van orders. Elke opdracht begint met het lezen van de technische tekening. Heb je vragen? Loop je vast? Je collega's staan altijd voor je klaar voor hulp of advies. We helpen je het vak onder de knie te krijgen, leren ze je hoe het werken in een fabriek eraan toe gaat en bieden ze je alle kansen om je te ontwikkelen in de richting waar je hart ligt.

Functie eisen:
Jij leert het liefst door te doen; werken in de praktijk dus. Niet voor niets volg je een BBL- opleiding metaalconstructie. Je wilt goede producten maken in een relaxte werksfeer en op de werkvloer de fijne kneepjes van het vak leren.
Verder heb je:
Technisch inzicht
Zin om jezelf te ontwikkelen binnen de metaalindustrie
Kennis van TIG- en MIG/MAG lassen.

Arbeidsvoorwaarden:
Een marktconform salaris.
Pensioenregeling, reiskostenvergoeding en andere secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metaalbewerkingsbedrijf.
25 vrije dagen en 13 ADV dagen op basis van een 40-urige werkweek.
Mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
Een prettige, informele en professionele werkomgeving.
Vergoeding voor overwerk en eventuele maaltijden die je dan nuttigt

 

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Ooit is dit bedrijf begonnen als dorpssmid, maar werden al snel een klein constructiebedrijf. Het ging van vader op zonen en groeide uit tot een allround metaalverwerkend bedrijf. Geleerd van zaken die beter konden en trots op zaken die perfect waren. Door te doen wat ze zeggen en vast te houden aan hun kernwaarden zijn ze geworden wie ze zijn.

Website:

Interesses

{{interest.text}}