Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: (Leerling) Hovenier

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
Geen minimale opleiding

Functie omschrijving

Voor de hovenierstak van dit bedrijf zijn we opzoek naar een gemotiveerde met een flexibele instelling. Als hovenier voer je verschillende werkzaamheden uit op het gebied van aanleg en onderhoud van tuinen en bestrating, zowel particulier als zakelijk. Wanneer het slecht weer is zullen er werkzaamheden gedaan worden in het tuincentrum en winkel. Het betreft een uitdagende functie met veel afwisseling.

Functie eisen:
Wij vragen:
goede communicatieve vaardigheden
interesse in groen vereist
Ben jij:
zelfstandig
een doorzetter
een nauwkeurige werker
flexibel

Arbeidsvoorwaarden:
Goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris passend bij je kennis en ervaring.

Sollicitatie procedure:

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.


Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf is een winkel voor buitenplanten van hoge kwaliteit. Sinds april 2016 is de zaak een winkel en een partner in tuinprojecten. Zij staan voor hoge kwaliteit van zowel hun producten als de dienstverlening. Klanttevredenheid staat bij hen voorop! In de winkel wordt u persoonlijk geholpen en zelfs uw auto wordt mee ingeladen. Voor tuinprojecten komen zij op locatie kijken en geven zij u vanuit hun expertise advies over het indelen van uw tuin, maar ook juridische zaken zoals bijvoorbeeld regels rondom erfafscheidingen en schadegevallen. Uiteindelijk hopen zij natuurlijk ook uitvoering te mogen geven aan uw tuinproject

Website:
www.templer.nl