Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Kwaliteitsmedewerker M/V

Branche:
Handel en retail
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Als Kwaliteitsmedewerker heb jij samen met de Manager Kwaliteit de verantwoordelijkheid voor het beheren en onderhouden van de kwaliteitssystemen. Je werkzaamheden zullen voor 80% bestaan uit het (op operationeel niveau) sturen, corrigeren, implementeren en eventueel ingrijpen in het kader van kwaliteit/Hygiëne/orde en netheid..
Je werkt vanuit een borging van onze certificering(fssc 22000), Skal en het handboek. Ook zal je betrokken zijn bij de uitvoering van interne en externe audits.

Functie eisen
Voor deze vacature zoeken wij iemand die nauwkeurig en probleemoplossend te werk gaat. Jij bent proactief en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je kunt prioriteiten stellen en verder heb jij goede communicatieve vaardigheden.
Verder herken je jezelf in het volgende profiel:

- Je bent in het bezit van een afgeronde mbo of hbo-opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Voedingsmiddelentechnologie,
Voeding en Diëtetiek, Food Commerce en Technology of aanverwant;
- Je hebt werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie;
- Je hebt ervaring met kwaliteitsnormen;
- Je bent vaardig met programma’s zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook;
- Je bent 40 uur per week beschikbaar.

Arbeidsvoorwaarden
Goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris passend bij je kennis en ervaring. Tevens is er uitzicht op een vast contract.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die kan bijdragen tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! Veiligheidsschoenen verplicht

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


FZ Organic Food is een producent van biologische levensmiddelen, actief in 34 landen in diverse (houdbare) categorieën met haar A-merken voor het natuurvoedings-kanaal: Trafo, Yakso, Bionova en Fryslaner.
FZ Organic Food wil samen met u biologische voeding betaalbaar, bereikbaar en beschikbaar maken om zo een positieve bijdrage te leveren aan de wereld waarin wij leven. Wij zijn de (Bio)logische partner voor (food)retail, speciaalzaak en foodservice in het ontwikkelen, produceren en vermarkten van (h)eerlijke, duurzame, biologische levensmiddelen.

Website:
www.fzorganicfood.com
Adres:
Oppers 58
8471 ZM Wolvega

Interesses

{{interest.text}}