Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Kwaliteitsmanager

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
HBO

Functie omschrijving

Een Kwaliteitsman in hart en nieren met affiniteit met metaal en metaallegeringen, waarin met name de kwaliteit van het proces en de hoogwaardige eindbestemming van de gegoten producten gewaarborgd moet worden.

Functie eisen
Accuraat, passend in de zeer specifieke werkomgeving van een gieterij, ervaren en deskundig. Teamplayer, voldoende zelfstandig kunnen werken. HBO denk en werkniveau.

Arbeidsvoorwaarden
Salaris en vergoedingen (CAO): Reguliere cao van toepassing, er wordt echter boven cao norm betaald Bereikbaar met openbaar vervoer Bus en trein.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Lang bestaand familiebedrijf, gespecialiseerd in “handvorm gieterij”, een gieterij waar in zeer uiteenlopende metalen worden gegoten in een enorm aantal gebruiksvoorwerpen voor scheepsbouw, machinebouw etc. Zeer onderscheidend en gespecialiseerd bedrijf.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}