Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Buurt-/ Koppelchauffeur

Branche:
Transport en logistiek
FTE:
Oproepbasis
Minimale opleiding:
Onbekend

Functie omschrijving

Ben jij een vrachtwagenchauffeur in hart en nieren, maar vind je het niet fijn de hele week van huis te zijn? Dan kun je aan de slag als koppelchauffeur/ buurtchauffeur. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van ritten in de directe regio en de omliggende fabrieken. Daarnaast houd je je bezig met het koppelen van de verschillende trailers en deze zet je voor (en af) de laad-/ losdocks. Het laden en lossen van gepalletiseerde goederen in/ uit vrachtwagens behoort tevens tot je werkzaamheden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een pallettruck.

Je zult op oproepbasis worden ingezet op wisselende diensten van maandag t/m zaterdag. Hierbij wordt voornamelijk volgens schema gereden:

Week 1: Ma - Vr  06:00 – 15:00 uur              en Za     06:00 - ± 13:00 uur

Week 2: Ma – Vr 15:00 – 23:00 uur

Opleiding/ Vereisten:


  • In bezit rijbewijs CE


Competenties:

Voor deze functie is klantvriendelijkheid en een stukje representativiteit wel van belang, dit gezien het feit dat je bij de klanten komt en dan het visitekaartje van het bedrijf bent.

Ben jij de enthousiaste kandidaat die wij zoeken en ben je daarnaast woonachtig in een straal van 25 km rondom Hallum? Reageer dan met CV en uitgebreide motivatie.

Wij laten sowieso van ons horen!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit internationaal transportbedrijf is gespecialiseerd in het vervoer van koek-, deeg-, en zoetwaren en verpakkingsmaterialen. Het is een echte no nonsense en dienstverlenende organisatie. Het bedrijf streeft naar hoogstaande service en kwaliteit waarbij persoonlijk contact met werknemers, opdrachtgevers en leveranciers centraal staan. Belangrijke cultuurwaarden binnen dit bedrijf zijn samenwerken, service en plezier.

Website:

Interesses

{{interest.text}}